Eesti modell Harleth Kuusik kandmas Michael Korsi kevadsuvist kollektsiooni. Foto: SIPA / Scanpix
Väike moeajakiri
12. september 2014, 12:00

Lemmik New Yorgi moenädalalt: Michael Kors! (1)

Koos septembri ja uue kooliaasta algusega on hoo sisse saanud ka rahvusvaheline moenädalate kuu. Traditsiooniliselt algab see New Yorgis ning jätkub siis Londonis, Milanos ja Pariisis. 

New Yorgis hakatakse järgmise kevade kollektsioonide näitamisega otsi kokku tõmbama ja kõik modellid-toimetajad-moeinimesed istuvad lennukitele, et Euroopasse sõita. 

Olen üritanud blogide ja meedia vahendusel uusi tuuli jälgida ning New Yorgi moenädalalt jäi mulle enim silma Michael Korsi kollektsioon.

See ei olnud midagi uut ega huvitavat, kui mulle meeldiski kogu kollektsiooni tuttavlikkus ja kantavus. Lihtsad lõiked ja võrdlemisi tavalised riideesemed tundusid nii mõnusad, et sobiksid lisaks välismaa moelavadele ka väga vabalt järgmisel suvel Eestimaa pinnal kandmiseks.

Mõistan, et väga vähesed saavad endale kõrgmoodi lubada (ega minagi nende hulgas pole), kuid seda kollektsiooni on nii lihtne ka käepäraste riietega matkida. Teksasärk, lilleline seelik ja valge pintsak - ja ongi olemas! Kes tõesti glamuuri taga ajab, võib investeerida Korsi käekottidesse, mis viimasel ajal on eesti naiste hulgas päris populaarseks saanud. Neid müüvad Kaubamaja ja Stockmann ning kindlasti leiab sealt järgmisel aastal ka midagi Korsi kevadkollektsioonist

Lisaks tervitan kahe käega viiekümnendate seelikulõike tagasitulekut! Kors sobitas selle hästi nii triiksärkide, sviitrite, pintsakute kui ka seksika õlgu paljastava topiga. Selliseid seelikuid tasub kindlasti otsida emade-vanaemade riidekappidest ning põigata ka taaskasutuspoodidesse. Lihtsate õmblustega saab ilusa "mammiseeliku" parajaks ka teha.

Kuigi sügis koputab uksele, ootan juba järgmist suve, et keerutada lehvivas seelikus ja šikilt päikese käes jalutada. Just nagu Kors soovitas!