Filipp KirkorovFoto: Stanislav Moshkov
Saund
12. märts 2020, 11:10

Jüri Ratas: ütlen ausalt, et Filipp Kirkorovi kontserti sellises seisus korraldada pole õige (1)

Reedel peaks Tondiraba jäähallis esinema Filipp Kirkorov. Kontserdi esindaja sõnul ei näe ta mingit põhjust ürituse tühistamiseks, kuid Kristen Michal temaga ei nõustu.

"Loodame, et hoopis mõistus tuleb koju. Tondiraba 7500kohalises saalis reedel suurüritus pole arukam neist spordimanageridest, kes Saaremaale Itaaliast koroona koju tõid," kirjutab Michal Facebookis.

"Ennetust saab teha rahulikult, kuid asja peavad sama tõsiselt võtma kõik ühetaoliselt. Kui Maaleht lükkab edasi sama suure külastajatearvuga Eakate Festivali või Latitude59 tehnoloogikonverents saab samuti edasi lükatud, saab ka Kirkorovita, ning fännideta Lätist ja Venemaalt," arvab ta.

Üritust kommenteeris neljapäevases poliitilises avalduses ka peaminister Jüri Ratas. "Usun, et püüame selle üksikjuhtumi osas ka täna pärast lõunat arutelu avada. On selge, et ürituse toimumine viiruse tõkestamisele kaasa ei aita, vastupidi, kindlasti soodustab seda, eriti siseruumides, mis on ohtlik. Siit kõnetoolist kindlalt öelda, et see jääb ära või mitte, on ennatlik, aga sellesse tuleb tõesti tõsiselt suhtuda ja teha vastavad otsused täna pärast lõunat."

"Täna ütlen ausalt välja, et mina arvan, et teha selline kontsert sellises seisus pole õige. Arvan, et see on vale," lisab ta.