Leitud mehel oli seljas selline jopeFoto: kuvatõmmis: instagram.com/kripos_ncis/
Eesti uudised
27. oktoober 2018, 14:08

FOTOD | Oslo lähedalt võidi leida eestlase surnukeha (44)

Norra meedia kirjutab, et Oslo lähedalt Lieri väikelinnast leiti tundmatu surnukeha, mis võib olla eestlase oma. Viidatud on ka koolipoiss  Markkusele, kes kolme aasta eest Eestis kaduma läks ning keda tänini leitud pole.

Mehe laip lebas jõe kaldajärsakul ning tema päritolu ei ole veel selgeks tehtud. Teada on vaid, et ta oli 160 cm pikk ning kandis jalatseid suuruses 38.

Norra kriminaalpolitsei kirjutab Instagramis, et nad ei ole seni suutnud kindlaks teha, kas isiku surm on seotud mõne kuritöö või õnnetusjuhtumiga. Politsei ootab inimestelt vihjeid, mis aitaksid juhtumit lahendada. Lisaks on postituses ära toodud mehel seljas olnud riided. Nende järgi on politsei suutnud kindlaks teha, et laip oli sündmuspaigal olnud juba tükk aega, kuna riided on kulunud ja räsitud.

Leitu võib olla kadunud Markkus?

Kolm aastat tagasi kadunud Markkuse ema Marika rääkis hiljuti Õhtulehele antud intervjuus, et temaga võeti Norrast ühendust ning pakuti välja versioon, et leitud on Markkuse surnukeha.

"Mina seda nagu ei usu. Kuigi jah, uurija ütles, et iseenesest on maailmas kõik võimalik. Aga eks DNA-test näitab,“ rääkis naine.

Marika teab, et on olnud juhtumeid, kus inimene on kas siis elava või surnuna välismaalt leitud, kuid nad on olnud ikkagi vanemad. Rahata noor mees niisama juba välismaale ei satu.

„Mul soovitati lugeda Norra meediat ja sealt tahetakse minult ka intervjuud saada,“ nendib Marika.