Võrus 23. oktoobril 2015 kadunud 17-aastase Markkuse ema Marika Foto: Aldo Luud
Eesti uudised
25. oktoober 2018, 21:23

Kadunud Markkuse ema on kohtunud kümnete kuulsate selgeltnägijatega ja on neis kõigis pettunud (54)

Võrus 2015. aastal kadunuks jäänud Markkus Ansbergi ema on abi otsinud mitmelt selgeltnägijalt, kuid pidanud neis kõigis pettuma. 

Täna avaldas Facebooki grupp "Markkus Ansberg kadunud", mis aitab vahendada infot poisi leidmiseks, ema pöördumise selgeltnägijate kohta. 

"On palju inimesi kes soovitavad ühendust vôtta nn selgeltnägijatega.Ma kinnitan teile ,et oleme võtnud ühendust ja palunud abi peaaegu kõigilt selgeltnägijatelt nii Eestist,Venemaalt (Aleksander Šeps, Viktoria Raidos, Merilin Kerro, Ilona Kaldre +Eesti selgeltnägijate tuleproovis osalenutega ja vôitjatega ja veel vast umbes 30 nn kaardimoori, pendeldaja jne). Kinnitan et nad kôik on öelnud erinevaid asju (alates tapmisest, õnnetusest, enesetapust, uppumisest, jne)," kirjutab Marika Ossimova. 

Tema sõnil on selgeltnägijate jutt olnud pealiskaudne. "Kui oleme palunud täpsustada, kuna tegemist on ikkagi proffidega, siis keegi järsku mitte midagi enam ei näe. Ma olin varem kõva selgeltnägijatesse uskuja, lausa fänn, aga kahjuks elu näitab midagi muud. Kui ma nüüd kellegi arust teen kellegile liiga siis pakun välja, et kes nn selgeltnägijatest vôi kaardipanijatest jne on nõus meiega kohtuma. Me isegi ei taha kohta, et öeldaks, kus me poeg on vaid lihtsalt räägivad meile midagi meie elust ja olukorrast, mida ainult meie teame, siis vôibolla ma hakkan jálle uskuma."

"Kui keegi suudab mingil määral tuua mingit selgust meie muresse, siis ma kuulutan avalikult oma vaimustust. Nii et kôik, kes te teate inimesi vôi ise peate ennast selgeltnägijateks ja tahavad meiega kohtuda, võtke meiega ühendust," palub mures ema. 

Õhtuleht, 23.oktoober 2018. Foto: Õhtulehe arhiiv