Iraj ZandFoto: Facebook
Tele
26. aprill 2018, 20:29

Skandaalne härra Zand on Katrin Lusti peale veel vihasem kui varem ja ähvardab TV3 kohtuasjaga USAs (52)

Skandaalne ärimees Iraj Zand ei eita, et ta on terve elu olnud naistemees, kuid ta raiub nagu rauda, et ta pole kedagi vägistanud ega kupeldanud, vahendas Kanal 2 uudistesaade "Reporter".

Mõni aeg tagasi sattus härra kupeldamisskandaali, kus talle heideti ette noorte naiste suhtes tehtud inetuid tegusid. Teema tõmbasid käima TV3 saated ning eriti vihane on Zand Katrin Lusti peale. Nüüd ähvardab Zand väidetavaid laimajaid liistule tõmmata ja mitte Eestis.

Zandi sõnul pole telekanal valetanud ainult tema kohta. "See saade on inimestele nii kõvasti haiget teinud, et on uskumatu, kuidas Eesti valitsus lubab sellisel saatel üldse eetris olla," ütles Zand. "Mul puudub igasugune austus TV3 ja härra Leito vastu. Selle probleemi peavad lahendama TV3 lõplikud omanikud, kontserni erapooletud partnerid Rhode Islandil."

TV3 juht Priit Leito ei võta Zandi ähvardusi aga üleliia tõsiselt, sest tegelikkus olevat veidi teistsugune. Leito kinnitas, et on Zandiga kohtunud ning siis on jutud olnud palju tagasihoidlikumad.

Zand on rääkinud kohtuasjast USAs, aga Leito arvates on see mõeldamatu, et üks Ameerika Ühendriikide kohus hakkaks tegelema Eestis või Euroopa Liidus aset leidnud probleemiga.

Zand tõi välja, et pressinõukogu tegi "Kuuuurija" suhtes tauniva otsuse, kuna saade ajas kupeldamisskandaali kajastades segamini faktid ja arvamused. "Mida see kõik tähendab? Vale, vale, vale!" ütles Zand ja rõhutas, et Katrin Lusti vastu on tulnud palju kaebusi. "Probleem on selles, et Eesti inimesed ei saa endale lubada telekanaliga võitlemist. Neil pole kümneid tuhandeid eurosid, et oma mainet kaitsta," ütles Zand.

Leito lisas, et kui härra Zand tahab telekanali vastu kohtusse minna, siis ta võib seda teha: TV3 on valmis oma seniseid väiteid kaitsma.