Saund
29. juuni 2011, 14:53

Kas Eesti juurtega Ornella Muti tütar Õllesummeri esinejaks ei kõlvanud? (6)

"Kaalusime tema esinema võtmist väga tõsiselt, aga logistika osutus liiga keeruliseks. Me ei saanud talle head kohta suurel vabaõhulaval, oleksime saanud teda ainult päevasele ajale esinema," selgitab Õllesummeri pressiesindaja Reno Hekkonens, miks Itaalia lauljale Naike Rivellile festivali uks suletuks jäi.

Mais kirjutas Kroonika, et Eesti juurtega näitlejanna Ornella Muti tütar Naike Rivelli, esinejanimega Nayked, soovib üles astuda Õllesummeril. Toona lubas pressiesindaja, et püütakse nuputada, kuidas lauljannat programmi lisada. Nüüd aga tunnistas Reno Hekkonens Õhtulehe veebitoimetusele, et kahjuks sedakorda ei olnud võimalik artisti esinema võtta, kõik head ajad ja kohad esinemiseks olid juba kinni.

Seda aga Hekkonens ei usu, et staarike oleks solvunud, et ta sõrmenipsuga Eestisse esinema ei saanud. "Business on business (äri on äri) Kontserdikorraldajad teavad ju, et kõik, mida tahetakse, ei lähe alati läbi," ütleb ta. See-eest kinnitab ta, et esinemist järgmise aasta Õllesummeril arutati juba põgusalt. "Kui ta on järgmisel aastal Õllesummeriga sobival ajal tulemas siiakanti, siis me kindlasti tahaksime teda esinema võtta," lubab Hekkonens.

Vaatamata sellele, et artist nimega Nayked on Eestis tundmatu nimi, ei usu Hekkonens, et huvilisi oleks liiga väheseks jäänud. "Kuna tal on Eesti juured, oleks saanud teda kergesti tutvustada," usub pressiesindaja promomisse. "Pealegi oleksime ta pannud õhtusele ajale esinema, mil on platsil igal juhul palju rahvast. See oleks olnud kindlasti põnev ja teistmoodi kontsert. Kahjuks ei läinud see lihtsalt seekord läbi."

Kuna tegemist on Itaalias populaarse lauljaga, on Naykedi kontserdi tellimine üsna kallis lõbu. "Eesti tippartistidest oleks ta küll olnud kallim," tunnistab Hekkonens.

Mitmekülgne Naike Rivelli ehk Nayked on Itaalias laulja, näitleja, saatejuht ja modell.