„Hommikusöök staariga“ Lääne-Virumaal Eru külas; saatejuhid Anu Saagim ja hüpnotisöör Ants Rootslane

Video: Mari Luud
ÕL TV | Õhtuleht
17. august 2021, 22:31

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

Hüpnotisöör Ants Rootslane: „See mees on liiga suur, et olla kõigi poolt palavalt armastatud.“ (3)

Veetsime kena hommikupooliku koos hüpnotisöör Ants Rootslasega Lääne-Virumaal Haljala vallas Eru külas, kus asub legendaarse poliitiku pelgupaik. Tema nime me veel ei paljasta. Vaata videot ja arva ära, kellega tegu?

Vaata videot!

Veetsime kena hommikupooliku koos hüpnotisöör Ants Rootslasega Lääne-Virumaal Haljala vallas Eru külas, kus asub legendaarse poliitiku pelgupaik. Tema nime me veel ei paljasta. Vaata videot ja arva ära, kellega tegu?Vaata videot!

Selle kena talukoha ostis meie võõrustaja enda väitel 1995. aastal 200 000 krooni eest. 14,1hektari suurusel maatükil on eramu ja mitu abihoonet kogupindalalt 434 ruutmeetrit. Enne Teist maailmasõda tegutses selles kohas küla rahvamaja. Hiljem asus hoones metsamehe kordon, kus elasid metsavaht ja metsatööline.

Tegemist on äärmiselt looduskauni kohaga, mis asub vaid 3-4 kilomeetri kaugusel Läänemere maalilisest rannikust. Talu vahetusse ümbrusse jääb ka Lahemaa rahvuspark. Peremehe sõnul on maja juurde viival metsarajal nähtud mitmeid kordi karusid, samuti ei ole haruldased võsavillemi visiidid. Aias kasvab tohutul hulgal erinevaid taimeliike. Kingituseks on toodud nii haruldasi puid, kui põõsaid.

Edasi lugemiseks: