ÕL TV | Õhtuleht
6. august 2021, 08:30

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Siret Kotka elu pärast lahutust Martin Repinskist: „Tervenemine võttis ikkagi kaks aastat.“ (8)

Minu hommikusöögi külaliseks, Rakvere Aqva Spa`s, on hiljuti oma 35. sünnipäeva tähistanud Siret Kotka. Ta on pärit Lääne-Virumaalt, väikesest Triigi külast, kus kasvas üles koos emaga. Iseteadlik tüdruk astus Keskerakonna noortekogusse juba 12-aastaselt ja on tegus poliitikas tänaseni. Kohalike omavalitsuste valimistel on ta Keskerakonna Väike-Maarja vallavanema kandidaat. Tubli naine kasvatab üksi, peagi neljaseks saavat poega, Morganit.

Tere tulemast, kallis Siret! Palju õnne sünnipäevaks! 27. juulil täitus sul 35 aastat!

Tere! Aitäh sulle!

Eile oli sünnipäev ja täna pole häält ollagi?

Jah, täna on hääl ära. Tegelikult oli eile veel rohkem ära – konditsioneer teeb oma töö, aga küll see hääl ka ükskord tagasi tuleb. Ma ei saa jääda igavesti sellise suitsuse häälega.

Väga seksikas hääl, sobib sulle. Kuidas sa oma sünnipäeva tähistasid?

Tead, see oli umbes kuu aega tagasi, kui sõitsin üksi autoga ja otsustasin - sel korral on minu sünnipäeval ainult naised! Hakkasin vaagima, missugused need naised võiksid olla, keda sünnipäevale kutsun. Kellega on mul parim energeetiline klapp? Leidsin tutvusringkonnast üheksa naist. Esialgne plaan oli kohtuda metsas asuva järve ääres. Meil on seal saun. Kallistame puid ja tunnetame seda looduse jõudu. Aga juhtus nii, et Eestimaa suvi oli fantastiliselt kuum ja parmud tulid ja ma ei saanud seda sünnipäeva seal teha.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99