Õhtulehe horoskoobid
8. juuli 2021, 13:15

„SUHTEMINUTID“ | Kõik suhted ei peagi olema igavesed, samas ei tasuks maha mängida ka oma võimalusi sulle sobiva inimesega

Minu külaliseks on suhtenõustaja Heike Pettinen ja mul on talle ainult üks küsimus - kas me eestlased oleme liiga tuimad oma suhetes? Igatahes on Heike enda suhtes parasjagu Ladina-Ameerikalikku tulisust, mis on aidanud tal ületada nii mõnedki karid. Kas tuima eestlast on üldse võimalik muuta?

Vaata videot!

Minu külaliseks on suhtenõustaja Heike Pettinen ja mul on talle ainult üks küsimus - kas me eestlased oleme liiga tuimad oma suhetes? Igatahes on Heike enda suhtes parasjagu Ladina-Ameerikalikku tulisust, mis on aidanud tal ületada nii mõnedki karid. Kas tuima eestlast on üldse võimalik muuta?Vaata videot!

Kui lähed suhtesse, siis püüad näidata endast vaid parimaid külgi. Tegelik mina võib end ilmutada alles mõne aja pärast, kui esmane kiremöll möödas. Miks me nii käitume? On see mõistlik?

Tegelikult tuleks oma õiget palet näidata kohe. Ole see, kes oled. Mõtle milline šokk sellega kaasneb, kui sa järsku muutud. Ja tegelikult sealt hakkavadki suhteprobleemid pihta. Kaaslane muutub ühtäkki ja teine pool ei saa aru, mis nüüd siis juhtus, mis ma valesti tegin?

Edasi lugemiseks: