ÕL TV | Õhtuleht
21. juuli 2021, 19:37

„SUHTEMINUTID“ | Suhtenõustaja Heike Pettinen: kõik oma kiiksud tuleb kohe suhte alguses letti lüüa

Tubli ema, raamatu „Tänulikkus. Sinu õnne võti“ autor ja Memme majutuse perenaine Heike Pettinnen teab, kuidas suhtesse särtsu ja energiat tuua. Näiteks käis ta hiljuti koos elukaaslasega ühel põneval fotosessioonil Hugobergi fotograafiakooli lõputööde jaoks. „Me kumbki ei teadnud, mis meid seal ees ootab. Kui kohale jõudsime, nägime inventari, kuhu kuulusid köied, maskid ja muud vidinad,“ kirjeldab ta oma suurt hämmastust.

Vaata videot!

Tubli ema, raamatu „Tänulikkus. Sinu õnne võti“ autor ja Memme majutuse perenaine Heike Pettinnen teab, kuidas suhtesse särtsu ja energiat tuua. Näiteks käis ta hiljuti koos elukaaslasega ühel põneval fotosessioonil Hugobergi fotograafiakooli lõputööde jaoks. „Me kumbki ei teadnud, mis meid seal ees ootab. Kui kohale jõudsime, nägime inventari, kuhu kuulusid köied, maskid ja muud vidinad,“ kirjeldab ta oma suurt hämmastust. Vaata videot!

Kuidas käib ellu särtsu lisamine?

Heike ei tee saladust, et neil on täna köied ka magamistoas. „Sellest oskaks ehk minu elukaaslane Valev paremini rääkida, mida ta nendega täpsemalt teeb. Minul on tavaliselt ilusad roosad silmaklapid peas,“ jääb Heike salapäraseks magamistoas toimuvast.

Edasi lugemiseks: