„Suhteminutid“ - külaline Roland Tokko; saatejuht Anu Saagim

ÕL TV | Õhtuleht
17. juuli 2021, 22:45

„SUHTEMINUTID“ | Roland Tokko: kui mehel oma naisega koos olles pidevalt testosteroonitase alla kistakse, siis pole ka ime, kui mees läheb mujale seda tõstma (6)

Edu Akadeemia juht Roland Tokko aitab inimestel üles leida oma tõeline potentsiaal. „Naised kipuvad tihtipeale suhtes olles tegema endale karuteene ja seda armukadedusega,“ teab mees oma kogemusest rääkida. „Kui naine annab mehele litaka verbaalselt või füüsiliselt, kukub mehe testosterooni tase hoobilt alla. Mida rohkem naine seda erinevates olukordades teeb, seda rohkem õpetab ta mehele alateadlikult, et tema juuresolekul peab tolle testosteroonitase igkas juhuks all olema, et jälle mingit jama ei juhtuks.“

Vaata videot!

Edu Akadeemia juht Roland Tokko aitab inimestel üles leida oma tõeline potentsiaal. „Naised kipuvad tihtipeale suhtes olles tegema endale karuteene ja seda armukadedusega,“ teab mees oma kogemusest rääkida. „Kui naine annab mehele litaka verbaalselt või füüsiliselt, kukub mehe testosterooni tase hoobilt alla. Mida rohkem naine seda erinevates olukordades teeb, seda rohkem õpetab ta mehele alateadlikult, et tema juuresolekul peab tolle testosteroonitase igkas juhuks all olema, et jälle mingit jama ei juhtuks.“Vaata videot!

Roland, jaga nippe, kuidas mehe testosteroonitaset siis tõsta?

Kui mehel oma naisega koos olles pidevalt testosteroonitase alla läheb, siis pole ka ime, kui mees läheb mujale seda tõstma. Näeb kasvõi mõnd lahket naist, kes suhtleb temaga viisakalt ning naeratab. Juba ainuüksi sellest piisab, et mehe testosterooni tase tõuseks ning ta end selle naise kõrval hästi tunneks. Seega oskab kaval naine sellise asja teadlikult enda kasuks tööle panna.

Edasi lugemiseks: