Foto: Elisabeth Toll/Kungl. Hovstatern
Inimesed
19. juuni 2020, 10:48

Rootsi õukond avaldas printsess Victoria 10. pulma-aastapäeva puhul armsa foto

Täna kümme aastat tagasi kuulutas kroonprintsess Victoria Rootsi rahvale: "Aitäh, et andsite mulle printsi!" Tulevane kuninganna abiellus oma endise personaaltreeneri Daniel Westlingiga.

Rootsi kuningakoda avaldas kroonprintsessi ja prints Danieli pulma-aastapäeva puhul armsa portree kuninglikust paarist oma kodu Haga lossi taustal. Kaunil paaril on kaks last: tütar Estelle on kaheksane ja poeg Oscar neljane.

 
 
 
View this post on Instagram

Kronprinsessparet – tio år som äkta makar. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: Elisabeth Toll/Kungl. Hovstaterna

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset) on

Iltalehti meenutab, et Danieliga spordiklubis tutvunud printsessil kulus aastaid, et oma isalt, kuningas Carl XVI Gustafilt suhtele heakskiit saada. Kaheksa aastat kestnud kurameerimise järel said kroonprintsess ja tema väljavalitu teineteisele viimaks ometi igavest truudust tõotada.

Daniel rääkis laulatusjärgsel pulmapeol peetud kõnes, et elas kord noor mees, kes ei olnud ehk küll konn, ent kindlasti ei olnud ta ka prints. Daniel meenutas aega, mil Victoria pidi Hiinasse ametlikule visiidile minema ja veetis terve öö kirju kirjutades. "Kui tõusin üles, leidsin 30 kaunist kirja, mulle adresseeritud, üks iga päeva jaoks, mil ta [Victoria] ära on."

"Armastan sind, Victoria, ja olen uhke, et oleme siin ja praegu koos. Olen õnnelik, et saan olla sinu abikaasa!"