X AmbassadorsFoto: Promomaterjal
Saund
16. oktoober 2019, 10:12

Ameerika rokkbänd X Ambassadors esineb järgmisel aastal Eestis

Järgmise aasta 14. märtsil annab Eestis esmakordselt kontserdi üks omanäolisema kõlapildiga rokkgruppe, X Ambassadors. Piletid tulevad müügile 18. oktoobril kell 10.

USA päritolu X Ambassadorsi nimetas mainekas Rolling Stone kui "bombastic rock" ning bänd on edetabelites ilma teinud lugudega "Home" (kus teevad kaasa ka Machine Gun Kelly ja Bebe Rexha), "Renegades", "Hey Child" ja paljud teised.

X Ambassadorsi teekond tipu poole on olnud muljetavaldav ja kiire. Bänd sai alguse 2009. aastal, kolm aastat hiljem ilmus debüütalbum "Litost". Suurima tänu võlgneb X Ambassdors ansambli Imagine Dragons liidrile Dan Reynoldsile. Nimelt lebas Dan haiglas, kui kuulis raadiost akustilist versiooni loost "Litost", misjärel soovitas ta plaadifirmal Interscope Records sõlmida bändiga leping nii ruttu kui võimalik.

Tänaseks päevaks on X Ambassadors välja andnud kolm kauamängivat, neist värskeim "Orion" ilmus tänavu suvel. Bänd on kiiresti tõusnud pop/rokk kategooria suurimate nimede hulka. Selle tõestuseks on kas või singel "Home", mille esitajate hulgast võib leida ka Machine Gun Kelly ja Bebe Rexha kui ka singel "Collider", milles teeb kaasa legendaarne ansamblite Rage Against The Machine ja Audioslave kitarrist Tom Morello.

Album "VHS" müüs end kiiresti kuldplaadi staatusesse ning sai kriitikutelt vaid ülivõrdes kajastusi. Kauamängiv debüteeris Billboard 200 tabelis seitsmendal kohal ning singel "Renegades" müüs end kahekordse plaatinastaatuse jagu.

Piletid X Ambassadorsi kontserdile hinnaga alates 29 eurot tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti reedel, 18. oktoobril kell 10. Kontsert on vanusepiiranguta.