"Hommikusöök staariga" kohvikus Komeet - Anu Saagim, Marju Karin
Inimesed
5. juuli 2019, 07:03

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | Ilusüstide kuninganna Marju Karin: naised, süstige endasse enesekindlust ja ärge olge üksteise vastu nii õelad (44)

Kutsusin kohvikusse Komeet varahommikusele ampsule ilusüstide kuninganna, Marju Karini, kes on meditsiiniõe haridusega tuntud iluspetsialist, kelle süstlatorget on tunda saanud nii mõnigi Maarjamaa kaunitar - kõike seda igavese nooruse ja ilu nimel.  

Marju, vaatan et oled suht varajasel hommikutunnil tellinud korraliku annuse rooga.

See on lõhesalat, kohviku Komeet üks parimatest salatitest. 

David Beckham’i kaasa Posh Spice on öelnud, et tema imeliselt sileda näonaha struktuuri saladus on lõhe. Ta söövat seda iga päev. Pidavat olema parim ilusüst.

Muidugi, omega rasvad, fosfor ja kõik muu kasulik, mida kala sisaldab.

Marju, oled end häbenemata tituleerinud ilusüstide kuningannaks.

See nimetus tuli nii, et ajakirjandus pakkus selle välja ja ma ei hakanud vastu push’ima. Tagasihoidlikkus ei ole minu voorus. Olen pisike naine ja ma ei saa hoida vaka all kõike seda, mida ma kõige paremini oskan.

Rebel naine Koplist?

Koplis sündinud, Lasnamäel kasvanud, 15-aastaselt sain esimese tütre, 17-aastaselt teise.

Oled paugutaja, otse ütleja. Nõrgemate närvidega inimene võiks lausa solvuda, pisarates lahkuda. Kust sellisel kopli-lasna tüdrukul tuli mõte ilusüstide primadonnaks hakata?

See tee on päris pikk olnud. Olen 20 aastat töötanud operatsioonitoas õena. Olen õppinud ja õpetanud inimesi elustama. Olen magistrantuuris õppinud psühholoogiat ja rahvusvahelisi suhteid. Olen teinud doktorit riigiteaduses. Seda kõike töö ja laste kõrvalt, sest ma ei viitsinud kodus olla. Mida sa kodus teed, kui armukest kah ei ole? Mina läksin õppima. Ühel hetkel spetsialiseerusin vaid iluspetsialisti valdkonnale - hakkasin ilusüste tegema. 

Hiljuti tõusis Eestis päris suur torm veeklaasis, kui õdede kompetents Botoxi ja hüaluroonhappe süstide tegemisel kahtluse alla seati?

Seda ma tõesti ei mõista, miks õdede kompetents ilusüstide tegemisel kahtluse alla seatakse. Just õeteaduskonnas õpitaksegi süstimist. Arstid seda ju ei õpi, mis on täiesti arusaamatu. Täna ei anta Eestis võimalust õppida näopiirkonna süstimist ei õeteaduskonnas, ega ka arstiteaduskonnas. Küll õpivad nii õed kui arstid näoanatoomiat, kuid süstimist näkku mitte. Mis mõttes!? 

Marju soovitab inimestel asju lihtsamalt ja talupojamõistusega võtta ning iga tühja tähja pärast mitte närvi minna.

Süstige endasse enesekindlust, eriti naised. Mina saan tagantjärgi küll natukene parandada teie välimust, kuid silmasära on kõige olulisem, vahet ei ole, kui raske see on. 

Ja naised, palun ärge olge teiste naiste vastu õelad! Seda ma olen pannud just Eestis eriti tähele, mujal maailmas mitte. 

Vaata meeleolukat videot!

"Hommikusöök staariga" kohvikus Komeet - Anu Saagim, Marju Karin