RammsteinFoto: Promo
Saund
26. juuni 2019, 09:38

Asi ametlik! Rammstein annab järgmise aasta juulis lauluväljakul kontserdi (2)

Paar päeva tagasi kuulutas Rammstein oma sotsiaalmeediakontol välja mõned tuleva aasta Euroopa kontserdid ja nende seas võis näha ka viidet sellele, et bänd tuleb taas Tallinna lauluväljakule esinema. Nüüd on kindel, et bänd esineb lauluväljakul 21. juulil. 

Uue albumiga võimsa comeback'i teinud Saksa industriaalroki lipulaev naaseb maarjamaale staadioniturnee “European Stadium Tour 2020” raames.

Viiendat korda ning võimsamalt kui kunagi varem Eestisse saabuv Rammstein suudab taas üllatada - uue show valguspark, püro- ja tuleefektide maht ületab ansambli kõigi varasemate kontsertide produktsiooni keerulisust ja mastaapi. Kui paar aastat tagasi esineti lauluväljakul suvefestivalide tuuri raames, siis seekord tullakse täiesti uue, üle kahetunnise sõuga, mille keskel on ülisuur erikujundusega lava.

Rammstein on vaieldamatu kvaliteedimärk. Pole just palju bände, kes oleks võimelised Baltikumis kontserte taas ja uuesti välja müüma ning seda juba pea kahekümne aasta jooksul. Rammsteini võib juba vabalt Eesti rahva lemmikbändiks pidada ning olla üsna kindel, et nende show'st lauluväljakul saab 2020. aasta suve suurim ja meeldejäävaim välikontsert.

Tallinna kontserdi raames kõlavad nii palad Rammsteini uuelt stuudioalbumilt, sealhulgas “Deutschland”, “Radio” ja “Ausländer” kui ka bändi kõige suuremad hitid - “Du hast”, “Links 2-3-4”, “Ich will”, “Sonne”, “Mein Herz brennt”, “Rammstein” ja palju teised.

Piletid tulevad vabamüüki 5. juulil kell 11.00 Piletilevis. Kiirematele maksab pilet 69 eurot. Lisaks üldala piletitele on müügil ka pääsmed piiratud mahtuvusega fännitsooni nimega “Feuerzone”, kuhu mahub vaid 3000 fänni, ning VIP-paketid. Kontserdi vanusepiiranguks on 3 eluaastat, soovitav vanus on aga 6+ aastat. 

Veel enne, kui bänd kontserdi ametlikult välja kuulutas, tehti Facebooki üritus, mis ütleb, et kontsert toimub 1. märtsil, kuid Live Nation Estonia esindaja ütles Õhtulehele, et tegemist on libaüritusega. 

Facebooki meisterdas ürituse kontserdikorraldaja nimega EU Concerts Live, ning kirjas oli, et kontsert toimub 1. märtsil. Päris nii lihtne see muidugi olla ei saa, sest märtsi alguses on lauluväljakul ilmselt üsna raske välikontserti pidada. 

Eesti kontserdikorraldaja Live Nation Estonia, kes korraldas ka 2017. aastal toimunud kontserti, esindaja ütles Õhtulehele, et ühe või teise artisti tulek saab kindel olla vaid pärast seda, kui artist ise oma kontserdi välja on kuulutanud. "Selge on aga see, et ilmaasjata nii suur bänd, nagu on seda Rammstein, ei jagaks enda videos Tallinna lauluväljaku hoone kujutist."

Live Nation Estonia esindaja kinnitas, et Facebookis ringlev üritus on võltsing. "Tegemist on 101% Facebooki liba-event'i ning petulehega." Selliseid asju tehakse esindaja sõnul Facebooki regulaarselt. "Nii üritatakse pileteid müüa ja nendega hangeldada, seal hulgas ka kahtlaste lehekülgede kaudu. Sealt pileteid ostes ei saa inimene olla kindel, et ühele või teisele üritusele pääseb. Sellel leheküljel ei ole õigust kasutada artistide nimesid ega muid artistidega seotud materjale."

Live Nationi esindaja sõnas, et ametlikud Facebooki üritused on vaid need, mille artistid ise ja nendega lepingu sõlminud kohalikud korraldajad loovad. "Samuti peab alati tähelepanu pöörama ka sellele, kuhu üks või teine piletiostulink viib. Inimesed, olge ettevaatlikud!"