HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | Margus Prangel viskas parimad palad otse hõõguvatele sütele (11)
Margus on lõpetanud Tallinna Järveotsa Gümnaasiumi ja Tallinna 15. kutsekeskkooli kokana. Kuidas mees sinna sattus ja miks, sellest räägime juba pikemas intervjuus, mis ilmub nädala lõpupoole ÕL TVs ja paberlehes.
Margus lõpetas Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli 19. lennu 2000. aastal ja töötas aastatel 2000–2011 Eesti Draamateatris näitlejana. Praegu on mees vabakutseline. Ta on mänginud lugematutes filmides ja teleseriaalides. 2018. aastal tegi Prangel kaasa filmis “Portugal”.
Prangli sõnul on eneseotsingud ainus, millega inimene peaks pärast neljakümnendat eluaastat pühendunult tegelema. "Kui selleks ajaks vaimsed huvid ei teki, siis toimub udustumine ja hääbumine," on ta veendunud. "Olen selja pööranud kõigile meelemürkidele ja vastassugupoolele, sest kui sa tahad pühenduda vaimsele, tuleb loobuda neist kõigist. Kui inimesed patustavad alkoholiga, annavad nad selgelt mõista, et tahavad endale kriipsu peale tõmmata. Alkohol on tohutu suur negatiivne jõud."
Kutsusin kokapaberitega Marguse restorani Härg, kus mees tegi esimest korda elus käe valgeks otse tulikuumadel sütel liha küpsetamisega, juhendajaks tunnustatud grillmeister Enn Tobreluts.
Vaata meeleolukat grillimisvideot!
Pikemat intervjuud vabakutselise näitlejaga näed ÕL TVs juba lähipäevil.
Restoran Härg pakub parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha ja hõrgutavaid grillroogasid. Lihakõrvaseks saab võtta tervislikke salateid, värskeid mahlasid ja smuutisid.
Tähtsal kohal on restoranis parimad veinid, mille valik on lai. Härg kasutab roogade valmistamisel ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest.
Suur rõhk on ehtsal tulel – road grillitakse otse süte kohal ja isegi süte sees. Firmaroog on Enn Tobrelutsu kuulus söesteik ehk dirty steak, mis valmib otse tuliste süte peal.
Lisaks parimale toidule loovad suurepärase meeleolu õdus miljöö, hea muusika, stiilne interjöör ja suvisel ajal ka kena sisehoov.
Kommentaarid