Foto: YouTube
Inimesed
31. oktoober 2018, 14:49

20 kummitusega seksinud naine kihlus vaimuga (36)

Briti naine, kes enda sõnul on olnud seksuaalvahekorras vähemalt 20 kummitusega, on nüüd järjekordse vaimuga kihlatud.

Amethyst Realm rääkis Briti telesaates "This Morning", et murdis kunagi oma peigmehele kummitusega truudust. Sestsaadik on ta seksinud vähemalt 20 paranormaalse olendiga, vahendab The Sun. Vaimud andvat talle palju rahuldavamaid orgasme kui lihast-verest mehed. 

Nüüd on Amethyst leidnud vaimudemaailmast tõelise armastuse. Saatuslik kohtumine leidis aset tänavu veebruaris, kui naine oli Austraalias komandeeringus. Uut armastust ta ei otsinud. "Kõndisin ühel päeval looduses ja nautisin ümbrust, kui tundsin ühtäkki vapustavat energiat. Uus kallim oli saabunud."

Lennukiga Austraaliast kodumaale naastes oli Amethyst vaimuga esmakordselt vahekorras. "Olin õnnelik ja erutatud - nii erutatud, et pidime midagi ette võtma. Suundusime siis lennuki WC-sse ja nüüd olen ma Mile High Clubi liige," praalib Amethyst.

30aastane brititar kinnitab The Suni intervjuus, et viirastus palus teda ühisel romantilisel väljasõidul endale naiseks. Paarike tähistas parajasti Wookey Hole'i koobastes üheksa kuu möödumist oma armusuhte algusest.

"Ei mingit ühele põlvele laskumist - tal pole ju põlvi. Aga ma kuulsin teda esmakordselt rääkimas," kinnitas Realm Briti lehele. "Ma tõesti kuulsin tema häält ja see oli kaunis. Sügaav, seksikas ja ehe."

Pere ja sõbrad olevat nimetu vaimpeiuga leppinud. Amethystil on plaanis naituda paganliku tseremooniaga. "Me pole üksikasju veel arutanud, aga ma usun, et tuleb päris suur pidu." Seejärel aga tahab ta ellu viia oma suurima unistuse - vaimult beebi saamise.