Amethyst Realm seksib oma sõnul tal külas käivate vaimudega.Foto: Vida Press
Maailm
12. detsember 2017, 18:00

SEE EI OLE VÕIMALIK! 27aastane naine seksib juba aastaid vaimudega (26)

Bristolis elav 27aastane inglanna Amethyst Realm (pildil) rääkis telekanal ITV hommikuprogrammis „This Morning“,  et esimest korda käis vaim tal külas 12 aastat tagasi. Naise sõnul tundis ta ühel päeval voodis lamades ootamatult survet oma puusadel ja hingamist seljal. Ja sellele järgnes seks. Kõige sellega kaasnes tohutu energialaeng, mis viis orgasmini. Amethyst loodab, et tal külas käinud vaim sai samuti orgasmi.    

Suhe esimese vaimuga kestis kolm aastat. Ühel päeval jättis see vaim lihtsalt tulemata ja kadus igaveseks. Juba varsti ilmutas end aga uus vaim ning nüüdseks on naisel olnud suhe vähemalt 15 armukesega vaimude maailmast. Mõned neist on käinud külas vaid korra, teised korduvalt. 

Amethystil oli ka päris kihlatu, kuid too jättis ta maha, kui märkas töölt koju tulles läbi akna magamistoas mehe varju. Naise selgitusi, et ta nägi vaimu, mees ei uskunud.

Lihast ja verest mehed Amethysti enam ei huvita. Ta loodab leida nii-öelda elu vaimu, kellega saaks ka lapse. Telesaates rääkis ta, et on kuulnud fantoomrasedusest, kui naised kannavad vaimult saadud last. Kuid kas ja millal niisugune rasedus sünnitusega lõpeb, Amethyst veel ei tea.

Psühholoog Tina Radziszewicz ütles ajalehele Mirror Amethysti juhtumit kommenteerides, et seksuaalsuhe vaimudega on omamoodi hallutsinatsioon, mida inimene tunnetab ärkveloleku ja une vahel. „Sellised hallutsinatsioonid on erakordselt elavad ning inimesed tunnevad, näevad ja kuulevad neid. Nende taga on tavaliselt stress, hirm, depressioonid või trauma,“ selgitas psühholoog.