Galeriid

GALERII | Aasta ettevõte 2018 on Cleveron AS (3)

LISA KOMMENTAAR

Kas ka seda arvestati?5. oktoober 2018, 15:27
Ja kuidas on nende hinnatud tööandjate värbamispoliitika? Väga paljud tööandjad diskrimineerivad ju vanuse, soo ja mingite teiste veendumuste suhtes! Pealtnäha kuvatakse Eestist kui normaalne riik, aga tegelik elu, millega inimesed kokku peavad puutuma, on hoopis teine!!! Mõned näited:
1. Tööandjad ei võta tööle vallalisi inimesi. Põhjendus, et pereinimestel on tarvis peret ülal pidada. Vastuväide: Ka üksikud inimesed tahavad süüa ja elada. Nemad maksavad samuti makse ja maksudest toetatakse neid peresid, kellel on lapsed. Üksik inimene ei saa kunagi lastetoetusi ja muid hüvesid!
2. Ei võeta tööle, sest 50+ inimene on liiga vana ja õppimisvõimetu. Pealegi ei sobivat ta sinna töökeskkonda, kus on nooremad töötajad. Generatsioonide vahe on liiga suur ja neil ei ole omavahel milleski rääkida. Loomulikult on see tööandja väga rumal arusaam!
3. Kui oled seksuaalvähemus ja kui tööandjale on see mingitel põhjustel teada, siis pole neil inimestel mingit lootust tööle saada! Tööl käiakse ikka tööd tegemas ja pole vahet, kes ja millist eraelu ta elab!
4. Invaliidid, kelle CV-d lükatakse töölekandideerijate seast kõige lõppu ehk töölesaamine on välistatud!
Kahjuks on paljude tööandjate väline kuvand ilus, aga seest mädaneb, sest arusaamad on vildakad. Töövõtjad peaks ennast rohkem harima, mis puudutab töötajate värbamist ja normaalset kohtlemist!
Mulk5. oktoober 2018, 10:43
Palju õnne Cleveronile!!!
Brr5. oktoober 2018, 00:32
Hea, et Ain Hanschmidt ei võitnud midagi või kuidas?