Eesti uudised

Väikese Annabeli ema: „Kaitseme kindlasti Toivot, nagu tema kaitses meid!“ (40)

LISA KOMMENTAAR

Johhhaidii14. september 2018, 21:17
Jumal sa näed, aga ei mürista! Kuidas on ära tüüdanud selle mehe soigumise ja vabandamine asjaolu taha, et ta on ratastoolis!! Kui oled ratastoolis, siis on sul õigus selline ****** olla? Aastast aastasse see hädaldamine ja kerjamine. Iga pöördumise sees on “jah, ma olen ratastoolis” Jesssssus, miljonid inimesed on puudega ja ratastoolis, see ei anna neile selliseid õigusi, ega ei tee neid jumalaks! Mu onupoeg on ratastoolis ja elab nagu täiemõistluslik inimene. Proovi vahelduseks ka?! Nii alatu.. veelkord ALATU! Tõesti, füüsiline puue pole siin vist ainuke, millest rääkida. . Hirrrrrmus inimene!
12345614. september 2018, 23:26
Sandid ja vaesed ei kerja ja ei pressi raha välja. Need toimetavad vaikselt. Toomase taoline skiso aga vahutab ja hagitab varsti poolte inimeste ja firmade seljas.
Teda17. september 2018, 14:48
Ei võeta enam kusagil tõsiselt. Minu tutvusringkonnas on kaks inimest,kes teda väga hästi teavad.Üks neist on tartu maakohtu töötaja. Edasi pigen ei kommenteeri,et miks Toomas Reisalu nime kuuldes nad kohtlaselt muigavad ja sõrmega oimukohta puurivad.
mis?20. september 2018, 21:38
mis siin alatut on? tegi tööd, joonistas? või ei? kas ei tohi siis joonistada kedagi meenutavat pilti? ja no invaliid teeb midagi ja üritab end elatada, mis see sinu onupoeg siia puutub, tal ilmselt on elatajad või mingi selline oskus, mis lasebb end elatada ka ratastoolis. toomasel aga pole, jama jah, et tahab ka elada? et tahab süüa? enda lapsele abi saanud vanemad oleksid võinud hoopis teist puudega inimest aidata, aga ei, ise said abi, teiste mure on võõras mute. inetu lugu.
Aga14. september 2018, 14:52
miks see Toomas ratastoolis on?
Ma lugesin,et kunagi ammu saadud noahaavad ei olnud rasked. Kas hiljem tekkisid tüsistused või on tegemist mõne raske haigusega ? Äkki on viinaveast tingitud haigus?
Ei ole.14. september 2018, 22:32
See on jumala karistus tema “vägitegude” tasuks....eks neid hädasid aga lisandub veelgi. Kamaluga.
14. september 2018, 14:22
Jälle SEE Toomas Reisalu... oeh. Ma olen täiskasvanud inimene ja sotsiaalmeediast mittesõltuvuses, aga vat selle inimese blokeerisin küll FB keskkonnas ära. Lihtsalt kohutav, kuidas ta oma haigustest alleaatab ja raha kerjab jne.
Tahaks14. september 2018, 14:10
sind Toomas silmast silma näha ja vaadata, kas suudad kellegile silma ka vaadata!
14. september 2018, 23:28
Ei ta ei kohtu silmast silma kellegiga.Ta kardab. Kardab inimesi.Kardab ihunuhtlust.
see Toomas14. september 2018, 07:44
tundub üks eriti kahtlane tüüp olema. Vennal on mingi haiglane huvi seksi järele. Terve youtube tema videosi täis “seksihunt” või mis iganes ta oli...
ei imesta14. september 2018, 08:22
puudega inimestel on sageli ülikõrge huvi ja valmisolek....
no on ikka14. september 2018, 07:03
probleem, ärge tülitsege,ärge olge väiklased,elus on palju suuremaid probleeme.
13. september 2018, 17:47
Kurb et inimene on nii põikpäine ja ei tunnista absoluutselt et käitus valesti.Ja õigust jääb veel ülegi! Igaljuhul Toivo ja Annabeli pere poolt!
Toomas Reisalult13. september 2018, 17:12
Mul on kurb tunnistada, et Annabeli vanemad on läinud libedale teele ja väidavad meediale asju, mida pole olnud või rõhuvad oma tütrele ja tema raviprotsessile - see ei puutu üldse asjasse.
Annabeli vanemad on pöördunud kaebustega erinevate ametiasutuste poole (andmekaitseinspektsioon, politsei jne) ja igalt poolt on neile öeldud, et kuna mina pole seadust rikkunud, siis pole alust ka menetluste alustamiseks - seega on annabeli vanemate väide, et nemad on olnud leebed, sulavale ... Annabeli vanemad on teinud kõik endast oleneva, et minu elu põrguks muuta, ja sellega on nad hakkama saanud.
Mitte kellelgi pole õigust mulle öelda, mis mina oma vara ja loominguga teen, selle üle otsustan ainult mina ja mitte keegi muu ...
Olen korduvalt ka Annabeli vanematele öelnud, et kui nad tõesti tahavad rikkaks saada, siis pöördugu kohtusse, aga paraku nad teavad, et kohtus pole neil midagi võita.
Hetkel käib võitlus ainult selle üle, kas minusugusel ratastoolis meesinvaliidil on siin maailmas õigused olemas või mitte! Mitte millegi muu üle võitlust ei käigi, aga paraku arvavad Annabeli vanemad ja Toivo Tänavsuu, et kuna olen nii ehk naa iga hetk suremas, sisi minul pole mitte mingisuguseid õigusi enam, nad eksivad. Kurb, aga tõsi
Kah lapsevanem13. september 2018, 17:25
Näiteks minu last maalida ja minu lapsest omavoliliselt tehtud maali minu kui lapse eestkostja nõusolekuta kellelegi müüa ei tuleks kõne allagi. Sellise tegevuse eest kaitseb lapsi seadus. Ilmselt on Annabeli vanematel suuremaid muresid ja raha on vaja olnud lapse raviks, seetõttu pole nad kohtusse pöördunud. Imelisele Annabellile ja tema vanematele palju jõudu ja kannatlikkust ootamatult ilmunud probleemitekitajaga. Toivole samuti - ehk on siiski mingigi õiglus olemas !
Teine lapsevanem.14. september 2018, 13:59
Igati nõus. Samuti palju jõudu Annabeli vanematele ja eelkõige Annabelile! Ja suured tänud Toivole!!!. Ärme lase ennast sellistest segada!
13. september 2018, 18:32
On juba riputatud.Sisuliselt.jääb ainult asja ametlikku formuleerimist oodata.
14. september 2018, 00:30
Ta ongi vaimse puudega ohtlik inimene.
okkk13. september 2018, 18:43
eino mõistus ei ole ikka enda teha
ei ole ju ajuinvaliid, seega võiks teada13. september 2018, 18:45
Lastekaitse seaduse § 13 lõige 2 ütleb, et lapse õigust eraelule ei tohi kahjustada
meelevaldse või ebaseadusliku sekkumisega, riivates lapse au, väärikust, kiindumusi ja
head mainet ning lastekaitseseaduse § 14 lõige 2 laps ei või olla kehalise ega vaimse
ekspluateerimise objektiks.
Isikuandmete kaitse seaduse § 11 lg 8-st nähtub, et kui seadus ei sätesta teisiti, asendab
avalikus kohas toimuva heli- või pildimaterjalina jäädvustamise puhul avalikustamise
eesmärgil andmesubjekti nõusolekut tema teavitamine sellises vormis, mis võimaldab tal
heli- või pildimaterjali jäädvustamise faktist aru saada ja enda jäädvustamist soovi korral
vältida.
Põhiseaduse § 19-st nähtub, et igaühel on õigus vabale eneseteostusele ning, et igaüks peab
oma õiguste ja vabaduste kasutamisel austama ja arvestama teiste inimeste õigusi ja
vabadusi ning järgima seadust. Ning § 45-st nähtub, et igaühel on õigus vabalt levitada
ideid, arvamusi, veendumusi ja muud informatsiooni sõnas, trükis, pildis või muul viisil
ning et tsensuuri ei ole. Samast paragrahvist nähtub aga ka, et seda õigust võib seadus
piirata teiste inimeste õiguste ja vabaduste, tervise, au ning hea nime kaitseks.
Ühe isiku loomingulised ambitsioonid ei saa olla mitte kunagi tähtsamad, kui teise isiku
õigused ja vabadused. Kui kunstnik teadlikult või teadmatusest oma teost luues rikub
seadust või siis teiste inimeste õigusi ja vabadusi siis on täiesti kohatu süüdistada
tsensuuris neid, kes selliste teoste levitamist ning näitusel eksponeerimist piiravad või
kritiseerivad.
loen ja13. september 2018, 19:17
vaatan et sul ikka peas tõesti logiseb. Sinul, kes sa pole sellele lapse mitte keegi, ei ole õigust teda maalida ja selles loos kaotaja oled kindlasti sina.
et sa teaksid...13. september 2018, 19:56
niisama13. september 2018, 20:03
Pole ta suremas midagi!
Oma raamatus "Punaste juustega tüdruk" ütleb Reinsalu peategelase kohta: peategelane kuritarvitab oma ametit! Nii nagu autor isegi...
Kas sul kruvid logisevad nii kõvasti?13. september 2018, 20:23
Sa väidad, et sured juba viimased 10+ aastat kerjates raha kõikvõimalikest fb gruppidest alates. Lõpeta juba enda naeruvääristamine. Maali, tee mida teed aga jäta lapsed ning eriti võõrad lapsed välja oma rahamängudest. Oleks tegu minu lapsega ning minu perega, siis ma ei jätaks sulle ühtki sentti ka alles peale kohtus käimisi! Miks omavalitsus sind seni kusagile kinnipidamise asutusse küll paigutanud pole. Otsi abi endale!
Logisevad muidugi13. september 2018, 22:32
Paigutas, aga ta käitus nii võimatult, et hooldekodu viskas ta välja. Ja kuna ta on täiesti teovõimeline ja endaga toimetulev inimene, siis maksumaksja ei pea küll härrale luksustingimusi võimaldama.
Teadja14. september 2018, 00:37
Tegu on nahhalse rafineeritud väljapressijaga. Tal on inkasso, kohtutäiturite ja kohtukeisside tohutud võlad kaelas. Sellepärast ka selline käitumine. Aga ega nii omale jalgu alla ei saa. Pigem ikka vastupidi.
Raul14. september 2018, 00:26
Kuule kepijänku või seksihunt, saadaks tead sulle sinna hooldekodusse KaPo kaela. Et mis sul seal arvutisurmas ka õite on.Korralik kogus piraatporri kindlasti .Siis vastavad väljaõppinud poisid teevad üsna kiiresti sulle vastavad kursused pealkirjaga “Maha ja Taha” :D
Stakan K. Butõlkin14. september 2018, 08:35
Te olete oma "maaliga" inimest mõnitanud. Kenast noorest tütarlapsest teinud karikatuurse vanamuti. See pilt on soperdis. Te ei oska maalida. Kas teil häbi ei ole? Kui mina oleks Annabeli isa, annaksin teile vastu vahtimist . Teil ei ole mingeid õigususi tteisi inimesi oma diletantlike-naivistlike soperdistega mõnitada.
Jüri14. september 2018, 12:22
Mina arvan, et Annabeli vanemad ei pöördunud seepärast kohtusse, et nad oskavad hinnata neile annetatud raha väärtust ja Toivo Tänavsuu poolset panust rahakogumisel.
Kohtus oleksid nad kindlasti võitnud, kuid kohtuskäiguga kaasnevad ikkagi kulutused.
Kui keegi kiuslik ja ahne hull , olgu siis ratastoolis või mitte, kellegi ausa inimese kohtusse kaebab, siis vaevalt ta võidab.
Kuskil kurtis "kunstnik",et tema pension on ainult 370 eurot.
Uurigu intrigant seda, kui palju raha vanuritest pensionärid kuus raha saavad ja kas neist keegi
niimoodi raha lunib nagu tema. Ei luni ju!
Kerli13. september 2018, 17:09
Toivo Tänavsuu püüab haigeid kõigest jõust aidata ja siis üks õel ja tänamatu haige inimene kaebab ta kohtusse.
Tule,taevas,appi!
Tal savi13. september 2018, 22:35
Talle ei mahu hinge, et temale nii palju raha ei annetata nagu haigele lapsele. Need aastaid kestnud kerjamised on kena kopika toonud, aga see pole muidugi võrreldav lapsele annetatud rahaga.
Nüüd üritab tüdruku pilti 1500 euroga maha parseldada. Samas tema andunud fännklubi, kes kaasa kiidab ja edu soovib ei taha ka miskipärast sentigi ühegi maali eest maksta.
no13. september 2018, 23:02
no mida hakata peale võõra lapse pildiga. Oleks veel, et väljamõeldud või täiesti anonüümne "Portree tüdrukust", millel muidu kõrge kunstiline väärtus. See on aga näo ja nimega päris laps. Kellegi teise oma. Kehv maal ka veel. Kõige õigem oleks see lõuend lihtsalt lahustiga puhtaks pesta. Kõik.
Raul14. september 2018, 00:28
Ta pole midagi saanud sellest kerjamisest. Inimesed on temast väsinud ja tüdinenud.Aastaid ringleb kõikvõimalikel saitidel sama nutt ja hala ja vahib vastu sama larhv. Vabandage aga see on liig.
Arvaja13. september 2018, 16:51
Oma Facebooki konto profiilpildile on invaliidist kuntsnik kirjutanud hoiatuse, et igasugune tema autorlusega loomingu kasutamine ilma tema loata on koheselt karistatav 1000 euroga! Kui teisi ähvardab, siis ise sigatseb! Anna veel invaliidile võimalused eneseteostuseks kätte - kõikvõimsa Jumalana hakkab ennast tundma!
13. september 2018, 19:52
Ta nimetab end SUPERSTAARIKS :D
jah13. september 2018, 22:37
Juutuubis on tuntud kui Seksihunt.
13. september 2018, 15:52
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
15:52-le13. september 2018, 20:22
Nii on.Annetused talle meeldivad.
Tegelikult 13. september 2018, 14:58
on pildil kujutatu hoopiski nagu ettekujutus Annabeli tulevasest vanadusest. Väga paljud inimesed ei seosta üldse pilti Annabeliga. Kuigi loen uudiseid ja vaatan televiisorit, on minul vaid meeles, et on selline vapper tüdrukuke ja tema vanemad, aga silme ette ei tuleks üldse pilti. Seos muidugi pildi esitamise ja enesereklaami vahel pole ju õige. Aga mina vist kirjutaksin alla oma kommentaari, et kulla inimesed - meie ei oma seost selle pildiga ega selle tegijaga. Vahetevahel on mõnele asjale reageerimine väga valulik, isegi üleliia. Kahju Toivo Tänavsuust, kes on väga paljusid aidanud. Aga pildi tegijale on saatus juba vastanud selle teo eest ettegi
noh13. september 2018, 15:49
loodetavasti sulle tasub sellise mõnitamise eest takkajärgi siis.
Milline osa13. september 2018, 16:08
minu tekstist pead mõnituseks.