Kommentaar

Katrin Pauts | Peterselli habe, skandaalne Lust ja igav “Radar” ehk kuidas me püüame teha nägu, et televisioon on veel oluline (20)

LISA KOMMENTAAR

Vanake10. september 2018, 21:15
Telekat on vaja meeleheitel koduperenaistel, liikumispuudega koduseinte vahele aheldatud inimestel, seebisõltlasetest pensionäridel, polikliiniku ooteruumis ja haigla nn puhkeruumides. Enamik tuttavaid vaatab huvipakkuvaid saateid hiljem järele. Otse telekast ei tule ju muud kui reklaamid väikeste saatevaheklippidega. Võrrelge kas või Pilvede all saate - ja reklaamimahtu. Reklaam kestab kauem.
See 9. september 2018, 09:27
Pausti lugu sisaldab isegi mingil määral tõde aga ikka paistab läbi õeluse ja kadeduse vari.
Pauts jätku meietamine9. september 2018, 12:52
kirjutagu mina vormis kui õelutseda tahab.
ätt.9. september 2018, 08:31
Televisioon on ajaraiskaja-õige,ETV koos ETV+ ga toodab maksumaksja raha eest tõelist rämpsu.
Isegi korralikku uudistesaadet pole nad sellel tulipunasel taustal korralikult tegema.Kogu ERR vajab korralikku puhastust !
to Pauts8. september 2018, 09:55
Ei ole ikka nii, et midagi üldse pole vaadata.
Mina kasutan ajamasinat; see võimaldab mulle igavad saatelõigud ja reklaami välja kerida.
Mind aga üldse ei huvita näiteks see Sinu kiidetud Netflix.
oma solgiga.8. september 2018, 07:18
Üksi mu lastest ei vaata telekat mõtlesin et miks visakasin ka teleka välja prooviks aastat 5 tagasi, sain juba teisel nädalal aru see on ju lihtsalt aja tapja.
Sama siin7. september 2018, 20:37
Alustan igal õhtul teleka vaatamist AK uudistega. Hiljem siis Reporter, Kuuuurija, Radar, Pealtnägija. Viimasel ajal ei vaata ühtegi saadet lõpuni. Ainuke, mis paelub, on Kuldvillak.
olge ise ka tublid8. september 2018, 01:55
Olen küll suur telemängude huviline, aga see Kuldvillak on oma aja ka ammu-ammu-ammu ära elanud. Vaatan seda puhtalt inertsist ja põhjusel, et Eesti kanalitel polegi enam mitte ühtki teist klassikalist telemälumängu, kus tavainimesed osalevad! Need üksikud telemängud lisaks, kus osalevad kohalikud kuulsused (Me Armastame Eestit; Eesti Mäng), pole päris see, need võivad ka olla, aga mingit mängupinget need ei paku kopika eestki.
Nii et erakordselt hapu seis on nende telemälumängudega Eesti kanalitel, eelmine hooaeg polnud enam Kes? Kus? Millal? ka, mis küll pakub teatud mängupinget, ent toimub samuti vaid valitud mälumängurite vahel, lisaks labastati seda poliitikute võistkondadesse toppimisega.
Toome võrdluseks, et UK viiel põhikanalil käib igal hooajal kokku umbes kümmekond erinevat telemälumängu, seda lisaks kõigile muudele telemängudele. Väga piinlik seis, kohalikud telekanalid panevad rõhu kõikvõimalikele mannetutele kodukootud seepidele, mõistmata, et kõik ei ole seebisõbrad. Mälumänguhuvilisi pole Eestis palju vähem kui seebihuvilisi, seda tõendab ka Kuldvillaku üsna kõrge reiting - seda vaadatakse, kuna midagi paremat ses vallas kohalikel kanalitel pole!
no8. september 2018, 12:01
seebid on lihtsalt odavamad. Nii sisseostetavad, kui omatehtud.
olge ise ka tublid8. september 2018, 15:00
Nii ja naa, aga pigem vaidleksin sellele vastu. Minu väide on, et mujal maailmas telemälumänge tehaksegi nii massiliselt eelkõige kahel põhjusel: nende tootmine on suhteliselt odav ja nende vaadatavus on suhteliselt kõrge. Olen kuulnud Eesti teleinimestelt, et Eestis küll on see tootmiskulude vahe palju väiksem või peaaegu olematu - umbes samapalju kulub nii seebikaosa kui telemänguepisoodi tootmiseks, aga seebikaid eelistatakse eelkõige põhjusel, et neil on ka kordusväärtus.
kadedus7. september 2018, 20:04
lööb pautsil üle pea.
To kadedus7. september 2018, 20:39
mida siin kadetseda on? Üks jura iga kanali pealt. Teed teleka lahti ja paari minuti pärast paned kinni.
9mm7. september 2018, 19:57
Ma mäletan antud nesterahva hüsteerilst kiljumist, mis kostus Muhust Peterburini - siis, kui Pautsi seriaalikese kohta tõde öeldi.
7. september 2018, 19:57
7. september 2018, 19:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To Jaan7. september 2018, 20:41
Milline naine sinusugust tahab? Mehel pole muud teha, kui halvustavaid kommentaare jagada? Sellega ju reedad oma üksindust ja kibestumist. Kui sul oleks naine, siis sa mööda kommentaariume ei kondaks.
Pauts-muhulane-7. september 2018, 19:42
pritsib järjekordselt sappi
Pauts halvustab7. september 2018, 19:23
kõigi teiste loomingut, aga ise kirjutab mingi pika heietuse ja arvab, et see on huvitav. Ei ole!
Ja tema suurim viga on üldistamine. Oma suhtumised-meeldimised-mittemeeldimised kannab ta alati teistele üle nagu mingi universaalse tõe. Ei ole see mingi absoluutne tõde - see on ainult Pautsi nägemus ja ettekujutus.
7. september 2018, 17:35
No tõesti ei vaata telekat juba aastaid, miks ma siis peaks väitma, et vaatan? Owet tean ammusest ajast ja habemega või ilma, haritud, meeldiv ja arukas inimene, meeldiva hääletooniga ja hea diktsiooniga, lihtsalt armas inimene. Minu telekas sai ammu utiili saadetud ja uut nurka tolmama ei ole soetanud, ma ei jõua nagunii seda vaadata, uneaega jääks napiks, aga see ei tähenda, et ma Owele põialt ei hoia.
Nimekaim7. september 2018, 17:02
Püha müristus, küll see vanaonu võib nii igavalt kirjutada. Isegi penskarid ei taha seda venivat jampsi lugeda. Liiati siis veel teiselt. Mees, mine tööle!
Kas Katrin7. september 2018, 18:58
on vanaonu nimi? Aga pikk jutt, s... jutt, tõesti ei viitsinud palju lugeda.