Katrin Lust "Seitsmeste" stuudiosFoto: kuvatõmmis/TV3
Tele
4. september 2018, 15:05

TV3 VIDEO | Katrin Lust avameelselt: olen täiesti tavaline inimene ning ka mina nutan patja (7)

"Mulle tundub kohati, et mind üritatakse kurnata nende kaubamärkide ja pressinõukogu ja muude asjadega. Kindlasti ma ei ütle, et ma patja ei nuta. Mul on väga kurbi hetki ja ma olen väga väsinud, aga siis ma mõtlen, et ma teen oma unistuste tööd ja jätkan," rääkis Katrin Lust TV3 "Seitsmeste" stuudios teda ümbritsevatest skandaalidest, mis talle emotsionaalselt väga kurnavalt on mõjunud. 

Lust sai eelmine nädal teada, et prokuratuur on algatanud tema suhtes kriminaalmenetluse ning naist ootab ees kohtutee. "Kuuuurija" saatejuht on otsustanud end kohtus ise kaitsta. 

"Advokaadikulud on Eestis väga suured. Ei, mu raha ei ole otsa saanud, aga ma leian, et Eesti Vabariigis peaks iga inimene suutma ennast ise kaitsta. Ma lähen proovin siis järgi. Muidugi ei ole see eksperiment, kohtusse minna on väga tõsine asi. Aga ma lähen ja proovin selle asja järgi," põhjendab ta valikut. 

Lusti on viimastel nädalatel saatnud suur meediakära ning Erich Krieger, kes isegi ühes "Kuuuurija" saates peaosaline oli, tegi naisest laulu "Fuuria". Lust tunnistab, et on seda laulu kuulanud. "See oli vist filmis „Siin me oleme“, kus öeldi, et kui sind juba laulu sisse on pandud…Natuke kehva laul on, aga ikkagi, nüüd olen siis laulu sees," kommenteerib ta. 

Lust tunnistab, et ka tema ei ole terasest närvidega ning pidevate skandaalide ja tähelepanu keskmes olemine mõjub talle väsitavalt.

"Mul on nii raske vastuseid leida, kui ma hakkan nutma ja olen emotsionaalne, siis öeldakse ühte, kui ma ütlen midagi muud, on vastupidi. Muidugi olen ma täiesti tavaline lihtne inimene, seesama meedia tähelepanu, mis on mulle viimase kümne päeva jooksul peale tulnud, ei, see ei ole minu mingisugune fantastiline suhtekorralduskampaania, et alustada oma uut telehooaega. See on ikkagi väga pingeline, need süüdistused, kohtusseminek, kaubamärgi kaitsmine…Need on sellised asjad, mis võtavad väga palju tähelepanu minult, ma pean rakendama oma meeskonna abiks, et jõuda üldse teha „Kuuuurijat“, mis on minu tõeline kirg," tõdeb ta.