Eesti uudised

Ajakirjanik Madis Jürgen: ei saa seada normiks, et ajakirjanik seadust rikub (13)

LISA KOMMENTAAR

asd4. september 2018, 14:36
asdas4. september 2018, 14:27
asdok aoksda sdo k asdok aoksda sdo k asdok aoksda sdo k asdok aoksda sdo k asdok aoksda sdo kasdok aoksda sdo k
ok4. september 2018, 14:27
asd4. september 2018, 14:26
TranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponentTranslationComponent
väga1. september 2018, 16:31
hea ajakirjanik on katri Lust
1. september 2018, 12:01
Jürgen, jää oma sõnade juurde ka tulevikus. Riigiametnikud võivad rikkuda seadust, samadel motiividel või koguni kuritegu sooritades, ajakirjanik ei või. Väga ektravagantne seosukoht väga valest leerist. Ma ei hakka ütlema, kuidas selliseid eestlasi nimetatakse, aga neil on keel pruun.
Ets1. september 2018, 10:23
Jah jah, kas sai on inimene ja vastupidi?! Sai ei anna kedagi kohtusse ja kas vastupidi saakski. Kellegi pisarate kogumine ei anna õigustust teise koju minna luba küsimata, seadus ongi selleks tehtud, et vältida teisiti arusaamisi.
Mati31. august 2018, 20:28
"aga ta on ju nii kirglik, las rikub seadust"
31. august 2018, 19:00
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
aga faktid31. august 2018, 19:30
mille põhjal sa seda väidad?
Rääkimata, et põhiküsimus Lustis.
Selles kontekstis võin ka mina väita, et Lust on ajakirjanduslik kõnts ja tuua selle tõestuseks hulgi tema tegevust taunivaid pressinõukogu otsuseid.
see ju31. august 2018, 18:18
uue maailmakorra ja uue euroopa uusväärtus, valeta nii kuis jaksad.
Arst31. august 2018, 17:30
Madis Jürgen . sina ei ole ajakirjanik kes väärib seda nime. Kadrioru üllitiste ümber kirjutamisega saavad hakkama juba algkooi lapsed. Lust on ajakirjanik ja väga hea. Ta näeb riigis toimuvat poliitikute , kohtuvõimu ja suurärimeeste omavoli ning kirjutab selle, ta toob kõntsa päevavalgele.
eriarvamus31. august 2018, 19:14
Kuule, pole sa mingi arst, ega Lust ajakirjanik. Lust on intrigaan, kes ei viitsi ettesöödetud materjali isegi mitte kontrollida, vaid valib poole ning hakkab siis eetriaega erapoolikult ära kasutama.
Kindlasti pole Madis Jürgen ingel - lihtsalt hea ajakirjanik, kes võib Academia Pegeliana mõttes julgelt peeglisse vaadata ka ilma päikeseprillideta!
(Sry, kui kõik inside tekstist aru ei saa - Lust pangu ennast proovile, kas tema saab aru)
Mulle kahurvägi meeldib31. august 2018, 17:24
Nii Jürgen, Kersna, kui ka tiba noorem Rool on ajakirjaniku nime väärt ja eluterve suhtumisega, aga nasitelehe toimetaja Luik - no, vabandage väga - tõeline kanaema (heas mõttes), aga küündimatu kutse-eetika mõttes (nagu Lust) - ei kontrolli isegi fakti, vaid paneb kaagutama (arvama) - tõejärgne ajastu!
Kahurvägi välja aetud31. august 2018, 17:00
Vana kahurvägi välja aetud, kes tunnistavad ka enda rikkumisi - ainult ülbik Lust mitte! Lust lõikab seda, mida on ise külvanud - mõnita, jah, kohtumäärust, valeta prokuratuuri peale jne Lõpuks saadki, mida tahad - vägikaikavedu võetakse vastu ja sa kaotad, sest sa ei austa reegleid isegi mitte ajakirjanduses, mis siis veel juurast rääkida.
31. august 2018, 16:48
Ajakirjanik kes ei tee midagi või teeb vaid seda mida võimurite kehtestatud seadused lubavad, pole mingi ajakirjanik vaid meediamakulatuuri tootja. Eesti on ainuke riik maailmas kus ajakirjandus pole 4 võim!
Arvamus31. august 2018, 16:30
Mis puutub ajakirjandusse ja õiguse ja õigluse suhtesse, siis see mis toimub on ajuvaba.
Artikkel mis puudutab vägistamises süüdi mõistetud iraaklase kohta käivat artiklit ja seda, et sellised artiklid ei ole rahva poolt kommenteeritavad, näitab ilmselgelt ajakõrjanduse rippuvust konkreetsete kildkondade lõa otsas nii nagu seda on meil ka kohtusüsteem.
lustikummut31. august 2018, 16:30
Ma soovitaks teravaid elamusi otsivatel ajakirjanikel riietuda vesti, minna Ameerika saatkonna ette ja karjuda Allahu Akbar ning vaadata, mis saab. Sellest saaks kindlasti toreda artikli :)