Rick GenestFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. august 2018, 10:15

Maailmakuulsa tätoveeritud Zombipoisi surm oli õnnetus? (12)

Lady Gaga palub vabandust oma hiljutise sotsiaalmeediapostituse pärast, kus ta väitis, et Zombie Boyna tuntud modell Rick Genest võttis endalt ise elu. 

Gaga videost "Born This Way" tuntud tätoveeringutega Genesti (32) surnukeha leiti eelmisel kolmapäeval tema Montreali korterimaja tagant.

Politsei veendumuse kohaselt oli Zombie Boy rõdult alla hüpanud. Ent Ricki lähedased tegid laupäeval avalduse, kinnitades, et tema surm oli õnnetusjuhtum.

"Meie, Ricki pere ja lähikondlaste jaoks on tema surma ümber liiga palju vastuolusid, et seda enesetapuks kvalifitseerida," kirjutas noormehe mänedžer Karim Leduc. 

Daily Maili teatel oli Rick sõbratarie öelnud, et läheb rõdule suitsu tegema. Kui ta ei naasnud, läks naine rõdule ning leidis oma kallima selle all maas lamamast. 

"Kolmanda korruse rõdu, kust Rick kukkus, oli väga ohtlik," toonitab Leduc, kes enda sõnul käis seal kolm nädalat tagasi koos Rickiga suitsetamas. "Sellel rõdul on väga madalad piirded," seletab mänedžer, kes usub, et Genest oli seljaga vastu rõdupiiret nõjatunud ning üle ääre kukkunud.

Leduc rõhutab, et Zombie Boy ei jätnud hüvastijätukirja ning et tema päevikus olid kirjas plaanid järgmisteks nädalapäevadeks. 

Lady Gaga palub värskes postituses andeks, et oli teinud Zombie Boy surma suhtes ennatlikke järeldusi. Nüüdseks on ta varasema sissekande kustutanud. "Kunst, mis me üheskoos tegime, on püha ning ma muutusin emotsionaalseks," seletab ta.