Eesti uudised

Terviseamet: restorani Noa toit saastus salmonelloositekitajatega toiduvalmistamise käigus (3)

LISA KOMMENTAAR

nunuuh6. september 2018, 18:44
Üldse ei soovi käia avalikus kohas söömas. Kust mina tean, kas kokk või töötaja sügab toisuvalmistamise ajal nina, tatistab toidu suunas, kõhvitseb kubet või ei pese pärast vetsus käiku korralikult käsi? Korraks käed vee alt läbi lasta ei ole ju pesemine. Söökla oli juba ammusest ajast mu jaoks öökla. Ega restorangi muu ole, kuigi peened hinnad ja peen toit - oh kui peen, toores hakkliha toore munaga kuumal perioodil! Oleks see värk läbi kuumutuaud, näiteks kotletti vm tehtud, poleks salmonella ellu jäänud.
Votsiis3. august 2018, 19:53
Siis ikka tooraine oli korras ja toiduvalmistamise käigus toimus saastumine. Salonelloosi põdemise järel on peale tervenemist bakterikandvus päris pikka aega - seda on päris raske kindlaks teha, kes oli kuu või paar tagasi töötajatest haigust põdenud. Keeruline lugu! Siin see iga millimeetri küürimine väga ei aita.
irw3. august 2018, 18:28
Räpakollid teevad seal teile süüa siis ju.