ÕL TV | Õhtuleht

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Evelin Ilves ihkab saarele Kunksmooriks koos oma kapten Trummiga (74)

LISA KOMMENTAAR

Mari28. märts 2019, 16:55
No selge pilt, miks Evelin sinn europarlamenti kipub. Äkki mõni känd vajab turgutust?.
Pluhvib20. aprill 2018, 00:23
Kas tervislikult toitumine toob kasa rasvumise. Nii se Evelini vaadates tundub.
Lonni19. aprill 2018, 15:31
Meeldib see teile,kaaskommenteerijad, või mitte, aga minu arvamus on siin ! Vaatasin hiljaaegu telest neid kahte, Siimu ja Evelini ning nägin nende suhtes NII PALJU ARMASTUST TEINETEISE vastu ,et lausa kadedus tuli peale ! Näha on , et nad ON ÕNNELIKUD koos olles! Ilus oli vaadata seda omavahelist suhtlemist ja teineteise mõistmist. Soovin sellele paarile õnne ja kordaminekuid kooselus !
Nagu paha haigus19. aprill 2018, 14:45
50 aastane ja nii ebastabiilne. Siia sinna pendeldav, ei mingit väärikust.
Urm19. aprill 2018, 14:37
Saad päikesepaisteline Hiiumaa rannas jälle Eeva kostüümis ringi joosta
Võtke teda kui tavalist inimest ükskord ometi19. aprill 2018, 13:55
Evelin oli videos kena, eriti meeldis, et ei teinud Anu rõvedast ”spermast” kokkamise juures kuulmagi, vaid jätkas oma seletust.
Las ta tegeleb selle toiduvärgiga, see sobib temale. Jutt on muidugi tänapäeva toiduhulludele mõeldud.
Presidendiprouana oli ta energiline ja esiletükkiv, kohati pentsik. Otseselt ju midagi halba ta ei teinud. Kes teab, kas me teaksime praegu neist transrasvadestki …
Vaatasin netist, Evelin on 49- ja Anu 56-aastane, aga tervisest pakatava Evelini kõrval Anu oleks nagu tema ema.
Hiidlane19. aprill 2018, 13:39
Mis siin rääkida, Jefka on suur juht ja geenius. Millegipärast ei saa keegi peale tema enda sellest aru.
Evelyn Ilves19. aprill 2018, 13:24
ongi ehtne Kunksmoor, eriti psühholoogia poolest.
Jaa, see psühholoogia ...19. aprill 2018, 13:32
... teadus, mis käsitleb psüühika olemust, seaduspärasusi, avaldumisvorme ja tema osa looduses ning ühiskonnas.
Psühholoogia aine hõlmab näiteks aistinguid, taju, teadvust, mõtlemist, emotsioone, vajadusi, motivatsiooni, informatsiooni töötlemist, mälu, hoiakuid, fantaasiat, unenägusid, isiksuse arengut, kõnet ja tegevust.
kojamees19. aprill 2018, 13:04
No ei saa mõni inimene muidu elatud kui pilti kuskil meedias ei ripu.
Juubeli puhul võib ikka intervjuu olla19. aprill 2018, 19:43
Sa ei pea ju pealkirjast kaugemale minema, veel vähem kommenteerima.
mh19. aprill 2018, 13:01
nad võioks sinna saarele minna kõik kolmekesi. Ja paadi aerud peaks ära tooma.
Mimm veel19. aprill 2018, 12:53
Evelini kohta võib kirjutada ükskõik, millist ilulugemist, ta ise võib teha ükskõik, mida, kasvõi vabatahtlikuks päästjaks hakata - eesti rahva seas jääb ta igavesti ebapopulaarseks, ei hakata teda kunagi armastama ega temasse tõsiselt suhtuma. Ta ise võiks ka sellest ükskord aru saada.
vaata mimmuke20. aprill 2018, 10:34
need, kes siin negatiivselt kommenteerivad, ei ole mitte eesti rahvas. Enamusele mõistlikkele inimestele Evelin meeldib. Inimene on tark, edasipüüdlik ja mis peamine- sõbralik, mitte nagu sina näiteks.
kehakeel19. aprill 2018, 12:31
...ütleb kõik ära! Ei ole sel poisil Evka vastu samu tundeid, mis vastupidi. Tundub, et Evelin on ta elu lihtsalt mugavaks teinud ja pole nagu otsest põhjust ära minna, pappi ka antasse. Täitsa põnev kohe, kui kaua sel vanal naisel õnnestub poissi oma kuldses puuris lõksus hoida :)
jälle19. aprill 2018, 12:17
tasus ikka ajakirjanik ja fotograaf kutsuda??? küll ikka mõne tähelepanuvajadus on suur. saagu üle, et tema tegemised ja arvamused ei huvita teisi
vaat19. aprill 2018, 11:48
Saarekestega on nii ( ja Kunksmooril oligi just saareke), et kiireloomulist arstiabi seal saada on problemaatiline, et mitte öelda võimatu ja ka tpidu ja muud varud vajavad sagedasi sõite mandrile.
Teadmiseks kommenteerijatele!19. aprill 2018, 11:25
Moderaatoril on õigus eemaldada seadustele,headele tavadele ja moraalinormidele mittevastavad kommentaarid! Pidagem siis sellest kinni ja asjalikku kommenteerimist!
Ja Anu Saagimile19. aprill 2018, 11:55
Kulla Anu, tee vahel teistsugune nägu ette, see alaline ühtmoodi keep smiling tüütab ju vaatajad ära. Ausalt.
Saatejuht võib toidusaates küll südame pahaks ajada?19. aprill 2018, 13:57
Moraalitseja, see seemnevedeliku jutt sulle vist meeldis?
Mimm19. aprill 2018, 11:24
Tädi küll räägib pidevalt tervislikust toitumisest, aga ise on selline trulla. Kuskil nüüd on see vastuolu...
mimmile19. aprill 2018, 13:29
vastuolu polegi, sest päevastpäeva toidu sees olles ja tervislikult toitudes on ikkagi väga raske kõhnaks jääda. Saan aru, et reklaami on vaja, kui restoranil on raskusi või selleks, et suvi läheneb ja Evelin loodab, et keegi Hiiumaalt neile jälle elu/töökoha rendib -loogiline. Mina ei pane pahaks seda, aga ma panen pahaks pildiseeria, kus e7-st fotost on pooled kordused, iga kolmas foto. Ja mingil haiglasel viisil ei suudeta lahti lasta eelmise elu fotodest, aga....see võib olla ka fotograafi ebaprofessionaalsus neid vanu asju ikka esile toppida, ei tea, kes süüdi, kuid ebaeetiline siiski. Mina Siimu asemel esitaks pretensiooni.
Kaua võib !19. aprill 2018, 11:24
Esileedil pole midagi erilist öelda aga toimub üks lõputu mage upitamine ! Olgu kordki vaikselt kodus ja püüdku olla ükskord oma kallimale tõeline esileedi !
aga kaua võib,19. aprill 2018, 13:31
ärile on ju vaja reklaami teha, ju ei lähe nii hästi kui loodeti, vanalinnas üür kallis ja toiduhinnad ka kallid, ju siis vähe külastajaid.
Maiustaja19. aprill 2018, 11:20
Ma siiski meenutaks, et Evelin oli praktiliselt kaks ametiaega persidendiproua. Selle aja jooksul toimus märgatav muutus rahva suhtumises oma tervisesse. Evelin tõi esile teemad, mis polnud Eesti rahvast varem kõnetanud. Ta oli presidendiproua, esileedi, ent mitte lihtsalt ilus nupuke, vaid tal oli terve rida funktsioone, mis suuremal või vähemal määral Eesti elu mõjutasid. Võib ju ilkuda, et "maksumaksja raha eest", kuid see, mis ta abikaasa ametiajal sai, oli ju seadusega ettenähtud. Skandaalne on ikka see, et vahetult enne ametiaja lõppu ilmus kusagilt hõlma alt väliseiigi tibi, kelle panus Eesti asja on miinus kakskümment viis, ent ta korjas esileedi edasised hüved oma kontole, jättes tegeliku esileedi kõigest ilma. Rahvas ei huilanud siis protesteerides, vaid rahulikult nõustuti noort väljamaalannat maksumaksja rahast elu lõpuni toetama. Evelin saab nüüd aga vastu päid ja jalgu, et pildil püsib ja tegus on. Tubli, Evelin, et olete suutnud püstipäi edasi minna ning tegelete endale meeldivate asjadega. Pole vaja omasid porri talluda, vaid hoidkem omasid ! Edu !
tundub,19. aprill 2018, 14:51
et Maiustaja alias Evelini enda kirjutis. Mis teha, see "hõlma alt välisriigi tibi" sai presidendile armsamaks, tundeid teie inimese vastu ei saa tellida ja kui naine sai ametlikult presidendi abikaasaks, oli kõik seaduslikult korrektne. Ma mõistan kibestumist, aga veel rohkem kumab sellest jutust läbi, et abielu Hr.Ilvesega oli kaalutletud samm kasumi saamise eesmärgil oma elu kindlustamiseks kuni vanaduspõlveni, mitte armastuse ajel.
Karma!
Rahvas võiks üles võtta ja pöörduda ametkondade poole presidentide ja nende abikaasade ametiaja lõpujärgsete soodustuste saamise määruste muutmiseks. Sellega olen igati päri.
Maiustaja19. aprill 2018, 20:02
Mul pole Eveliniga mingit seost. Olen tavaline EV kodanik, küll naisterahvas, ent meil on Eveliniga 10-aastane vanusevahe. Lihtsalt ära on tüüdanud see materdamine ka lahmimine, kui võiks mäletada ka positiivset. Kuid mmmälu on rahval jupike. Hõlmaalune väljamaalanna tõesti ei väärinud sellist lugupidamist, et Eesti rahvas tema vanaduspõlve peaks kinni taguma. Kuid tundub, et rahvale see meeldib. Laske käia, makske aga ! Leian lihtsalt, et Evelin väärib lugupidamist või vähemalt õigust tegutseda Eestimaa pinnal, ilma et teda kogu aeg materdama peaks. Ta on samasugune Eesti naine ja maksumaksja nagu iga teinegi. Ta ei saa midagi lihtsalt niisama. Niisiis, jätkem talle õigus oma elu elada.
kunkstrumm19. aprill 2018, 11:19
Kunksmoor ja kapten Trumm on ilus lasteraamat, kus on sügav mõte ka suurtele inimestele. Kapten Trumm lahkus Kunksmoori juurest, sest Kunksmooril ei jätkunud kapteni jaoks aega , ta mõtles ainult iseendale, See kurvastas Trummi väga. Elus ongi nii. Kui jätad iseenda nimel oma armasama unarusse, siis armastus lahkub sinu juurest, keeda misahes samblakeedist või võlujooki.
19. aprill 2018, 11:17
Ullikeste luulud. Päev on läinud korda vaheldumisi evelin ilves ja jekatarina sahhmatova alias kati toots rahval jälle mõnitada.
Kevad19. aprill 2018, 11:13
Lugupeetud kaasmaalased, laske ka endale kevad südamesse ja olge rõõmsad. Evelin on üks äge naine! Õnne sünnipäevaks !
Kevadele...20. aprill 2018, 12:21
...õelus ei lase kevadest rõõmu tunda. Kurb!
no 19. aprill 2018, 11:12
temavanune naine võiks juba ikka rahulikumalt võtta. Ja need tema heietused siin on ju ammu kuuldud lood...
Onginiivòi19. aprill 2018, 12:03
Et kui rahulikult siis? Kùll kunagi tuleb see aeg ka, kus kaks kàtt rinnal ja rahu majas
Iiveldama ajab.19. aprill 2018, 11:11
Tema puhul ei näe küll midagi loomulikku. N6meda "welcome to Estonia" eest ja hiljem saadud miljonite eest on teda viimase võimaluseni. Ka seesmiselt pole naine ei ilus ega loomulik, sest just tema ei suuda rahus oma elu elada vaid teeb, mida iganes, et pildil olla ja teisi mitte rahule jätta. Iga teine tänaval vastutulev eestlanna on loomulikum, ilusam ja mõõtmatult sümpaatsem kui see proua.
Liisu19. aprill 2018, 11:01
Inimesed àrge olge hommiku vara nii òelad ja kriitilised....eks igaùks elab nii kuis oskab...mina isegi pisut kadestan, heas mòttes, et Evelyn ajab oma rida ja saab hakkama igas valdkonnas....koos Siimuga ikka☺ edu noored, hoidke ikka saba ròngas ja lipp kòrgel!
vombat19. aprill 2018, 10:26
Mingu parem jah ära saare peale. Mida kaugemale seda parem. Siis ehk ei kirjutata igapäev lehes temast justkui ta oleks mingi oluline persoon. Kunksmoor on igati sobiv nimi talle muide, peakski nime äravahetama.
Ohh,19. aprill 2018, 10:53
seda igavest eestlase õelust! Tüüpilise õela ja kurja inimese jutt.
on vist nii19. aprill 2018, 11:03
et noor inimene otsib oma kohta elus ja katsetab võimalusi,aga täiskasvanud naine,kellel diplom taskus,peaks küll varem oma koha siis päikese all leidma.Aga kui lõpuks leidis,lasku käia.Tilga tõrva meepotti lisab vaid oma õnne leimisel teisele perele (lastele) haiget tegemine. Eks see lugu võttis aega,sest meile anti ju alguses teada,et suhteid pole,ainult head tuttavad.
...19. aprill 2018, 10:22
just selline, nagu üks tugev naine olema peaks ja olla saab, mitte narkosse ja alkosse uppuv nõrk , nagu siiski mõned on,kahju et kõik ei ole sellise tugeva iseloomuga ja ennast armastavad.
ja19. aprill 2018, 10:18
Tore, et Siim oma kahe pisipoja jaoks ka aega leiab.
eesti naine19. aprill 2018, 10:16
Mis, teil, kallid inimesed ometi viga on? Evelin on seni peaaegu ainus ( Ingrid ehk ka), kes oj kidagi teinud. Teised "esileedid" on ainult raha kulutanud ja võtnud- vaikselt, märkamatult ja siis te olete vait.
aadu19. aprill 2018, 10:50
jah,tegus naine ja las elab oma elu,elage teiegi
eesti naisele19. aprill 2018, 10:56
kallis inimene,kuidas saad öelda,et teised kulutasid ainult raha? See,et nad on võtnud vaikselt,on küll õige,sest esileedi Rüütel tegeleb siiani eesti rahvusliku kultuuriga,aga pildile tõesti ei kipu,esileedi Meri tervis aga ei võimalda ühiskondlikust elust osa võtta.Enne tuleb mõelda,mida kirjutada.
Mis Merisse puutub,19. aprill 2018, 14:05
... siis jutt on ilmselt sellest ajast, kui ta Lennarti noor kaasa oli. Tervis on eaga halvenenud. 1992 valiti L.Meri esimeseks presidendiks, Helle Meri oli siis 43-aastane ja kodune. Ega temast suurt midagi kuulda küll polnud. Ingrid Rüütel on aga kogu elu oma tööga tegelenud.
Maiustaja19. aprill 2018, 09:44
Kahtlemata on Evelini teene Eesti rahva teadlikkuse tõstmine tervisliku eluviisi osas. Võib tõesti öelda, et oli aeg enne Evelini, sest ta propageeris väga olulisi asju. Inimesed unustavad, sest tervislik eluviis on muutunud paljudele elu loomulikuks osaks. Terve põlvkond lapsi on teistsuguse suhtumise keskel üles kasvanud ja nad ei mõtle sellele, et juuretisega koduleib oleks midagi erilist. Veelgi enam, kui ostate mitte-Eestimaist päritolu ananassi komme, mille söömisel kleepub šokolaad rasvase kihina hammaste külge.., siis tuleb meelde, mis on kräpp, sest Kalevi kommid on nüüd oluliselt maitsvamad. Tervisespordiüritusi on Eestis kaua korraldatud, kuid tean siiski paljusid, kes muutsid oma elustiili just Evelini õhutusel. Nii oligi, ta rääkis ja rääkis ning tegi ise ka ja tasapisi jõudis see rahva teadvusse. Lisan vaid, et ma ei tunne Evelini, pole teda kunagi elusuuruses näinudki, kuid tavakodanikuna ei saa ma vähendada tema osa rahva teadvuse suunamisel. Aitäh, Evelin selle hindamatu panuse eest ja palju õnne ning tervist !
jajahh19. aprill 2018, 10:07
jutt jutuks, aga peaasi, et pildis pidevalt..
Kole, kole lugu19. aprill 2018, 09:34
Kuidas teha ennast kõige ebameeldivamaks inimeseks. Tee evelini.
Irf19. aprill 2018, 09:34
Mull on mull on mull. Kui Kunksmoor saarele kaob, siis mitte kauaks, sest kui ajakirjanikud saarele järele ei tule, siis läheb mooril igavaks. Ehtsal Kunksmooril ei läinud - tema sai oma kogemuse avalikkuse tähelepanust kätte, see viskas tal yle ja ta kadus saarele tagasi ilma ajakirjaniketa.
Head teed!19. aprill 2018, 09:33
See amet on tõesti veel pidamata.
Nii mõnus19. aprill 2018, 09:27
?19. aprill 2018, 09:06
Tahan ka niimoodi meikida, et kortsud kaovad.
Huvitav, kuidas?....peaks pahtlilabida vist muretsema....
Jep19. aprill 2018, 09:24
Paljudel naistel sh Evelinil on loomulikult sile näeonahk. Kui ei ole looduse poolt antud, siis meikimine ei aita.
Kas ei tea seda nippi?19. aprill 2018, 09:34
Iga fotograaf saab sellega hakkama :-)
19. aprill 2018, 11:19
prisketel inimestel tõmbab rasvakiht naha trimmi.
etem19. aprill 2018, 11:44
Tegelikult selles vanuses tulebki olla natuke priskem, vastasel juhul on nahk juba korralikult kortsus..
???19. aprill 2018, 11:10
see ei ole meikimise tulemus,Evelin muide näebki selline välja. Fotograaf võib piltidega imesid teha! Elavad näited sellest ,mida tehti A.Veesaare ja R.Linna fotodega ajalehes.Nagu kahekümneaastased vaatasid vastu. Milleks küll selline fotode "sodimine",kõik ju teavad,milline näeb ta tavaelus välja,pole vaja ilustada ja vaevalt see ka neile endile meeldib!
Võta kaalus juurde!19. aprill 2018, 14:08
Vaata Anu - nii kokku kuivanud ja kortsus. Saab mõned aastad vanemaks, sööb rohkem ja ongi sile.
pla19. aprill 2018, 09:04
kas õhtuleht kohe peab Evelinist kirjutama sest tema mainimine toob ta puugi mainega esile ning jälle saadakse teda kiruda.või tehakse seda sihilikult?
Lõpetage see19. aprill 2018, 08:59
kadetsemine ja õelutsemine! Olge ka ise tegijad ja elage sisukalt, kõik kes te aina halvustate ja maha teete igaüht, kes suudab ELADA!
19. aprill 2018, 09:19
äkki sa oskad seletada, kelle peale siin kade peaks olema? mehe, kes on suutnud endale oluliselt vanema naise sebida? keskealise tähelepanunäljas naise peale, kelle ainsaks saavutuseks on olla petetud eksabikaasa?
nii või?
Leida19. aprill 2018, 09:48
Olen nõus. Püüdke ise järele teha ja presidendi abikaasaks ennast teha. Paljud tahaksid, aga nüüd ei saa, sest president on naine. Sellest ka selline sarkastilisus.
Kui inimene suutis ennast presidendiprouaks üles kasvatada, see näitab, et ta on sihikindel ja arenenud naine. Miks teised midagi sellist ei suuda, vaid ainult kritiseerivad?
Kritiseerivad19. aprill 2018, 10:56
teisi piiratud ajumahuga inimesed.Võiks ennast rohkem vaadata.
to Leida19. aprill 2018, 11:17
Olen sinu jutuga nõus,ainult üks probleem. Mina ei hakkaks endale teise naise meest sebima ja kusagil salaja kohtuma! Samuti arvan,et enamus Eesti naisi selliste rahaliste võimaluste puhul (kaunis garderoob,uued hambad,rulluisutamine jne.) oleks kasvatanud endist väärikad presidendiprouad. Aga jälle teise pere liige endale! Las küpsetab,mina ka küpsetan!
19. aprill 2018, 09:56
Tema kohta võiks päris ausalt öelda, et alates ülikoolis arstiks õppimisest on ta lihtsalt olnud üks suur rahaline kulu Eesti maksumaksjale:)
Põhjendan. Arstiks koolitamine maksab umbes miljon, Eesti plönni (vabandust, märgi) tuunimine (aga selle "ameti" sai ta juba tänu Ilvesele) läks maksumaksjatele samuti suure hulga raha maksma, rääkimata kohutavatest summadest, mis meie "esileedi" rõivastele ja aksessuaaridele kulus.
Juhan.19. aprill 2018, 08:58
Kas hakkab rahvaravitsejana raha kokku kühveldama.
Trumm19. aprill 2018, 08:51
19. aprill 2018, 09:20
eks seda trummi on lapsepõlves põristatud...
ohõudust19. aprill 2018, 08:33
19. aprill 2018, 08:53
miks sulle madagaskar eimeeldi, ometi ilus maa
sealt19. aprill 2018, 11:34
vaevalt seda leivategemise lehka siiani jõuab
Meeeldiv paar19. aprill 2018, 08:28
ja rõõm näha,et inimesed on õnnelikud,Evelin on tore naine.
on küll tore19. aprill 2018, 11:20
ja õnnelik paar.Ainult õnnel on selline rumal komme,et võib elus pöörduda.Kõigeks peab valmis olema!
???19. aprill 2018, 08:26
Aga kuidas on trummi ning trummipulkadega? Kas vajalik kapten Trumm on juba välja valitud?
no nii19. aprill 2018, 08:25