Eesti uudised
22. veebruar 2018, 05:32

Töölt vabastatud Meelis Pai käib linnaga kohut (7)

Salme kultuurikeskuse kunstilise juhi ametikohalt vabastatud Meelis Pai leiab selle õigusvastase olevat ning nõuab Tallinna linnalt kohtu kaudu hüvitist.

Tallinna linn on Harju maakohtus arutatavas asjas esitanud taotluse töövaidluskomisjonile esitatud avalduse läbivaatamiseks hagimenetluses.

Kohtuasi puudutab Meelis Pai vabastamist Salme kultuurikeskuse kunstilise juhi ametikohalt, selgitas Tallinna õigusteenistuse nõuete osakonna juhataja Terje Krais Õhtulehele.

Pai leiab, et tema vabastamine oli õigusvastane ja nõuab sellega seoses, et kohus tema kasuks linnalt hüvitise välja mõistaks, lisas ta. „Tallinna linn vaidleb esitatud haginõudele vastu olles seisukohal, et Pai vabastamine on toimunud õiguspäraselt.

Eelmisel aastal kirjutas Eesti Päevaleht, et Põhja-Tallinna linnaosavanema Raimond Kaljulaidi sõnul tuli juba möödunud aastal signaale, et Salmes ei ole asjad korras. „Nõudsime seepeale Salmest välja lepinguid ja muid dokumente ning pöördusime linna sisekontrolli. Pärast vahearuandega tutvumist tegin Salme kultuurikeskuse juhatajale ettepaneku Meelis Pai tööleping lõpetada,“ ütles Kaljulaid. Pai peab auditit meelevaldseks.