KUS ON MELU?: EAS pakkus Eesti ettevõtjatele Soome MATKA messil lava enda atraktiivsemaks tutvustamiseks. Messil püüdis silmi aga hoopis EASi lava, mis oli ebaatraktiivselt tühi.Foto: Mikko Virta / The Baltic Guide
Eesti uudised
26. jaanuar 2018, 14:47

LEIGE HUVI | Ettevõtjad jätsid EASi Soome turismimessil pika ninaga (47)

EAS pakkus Eesti ettevõtetele Soomes toimunud Põhjamaade suurimal turismimessil enda tutvustamiseks lava. Kuigi seda sai kasutada tasuta, oli huvi selle võimaluse vastu leige, mistõttu laiutas EASi rohkem kui 27 000 eurot maksnud alal tegevusetu tühjus. Messi viimasel päeval kasutas lava ainult üks esineja.

EAS pakkus Eesti ettevõtetele Soomes toimunud Põhjamaade suurimal turismimessil enda tutvustamiseks lava. Kuigi seda sai kasutada tasuta, oli huvi selle võimaluse vastu leige, mistõttu laiutas EASi rohkem kui 27 000 eurot maksnud alal tegevusetu tühjus. Messi viimasel päeval kasutas lava ainult üks esineja.

18.–21. jaanuaril toimus Helsingis Põhjamaade suurim turismimess MATKA, kus oli esindatud rohkem kui 80 riiki ning mida külastas rohkem kui poolsada tuhat inimest. Messi külastajate ligitõmbamiseks olla atraktiivne. Seetõttu tuli EAS messile lavaga, mille ümber koondusid Eesti osalejad. Lava oli mõeldud selleks, et Eesti ettevõtjad saaksid sellel etteasteid teha, eesmärgiga messil rohkem silma jääda. Kuid Eesti ettevõtjate asemel jäi silma hoopis EAS oma lavaga, kus etteasteid tehti aukliku ajakavaga.

Edasi lugemiseks: