Video: Stanislav Moškov
Inimesed
27. oktoober 2017, 14:03

ÕL VIDEO | Miks on „Ringvaate“ stuudio kapis seitse ja pool aastat vanad burgerid ja friikartulid? (4)

„Need burgerid on meil seitse ja pool aastat kapis seisnud. See on varuvariant – kui mõni külaline jätab tulemata ja meil on vaja viis minutit eetrit täita, võtame selle välja ja saame imestada, mis temaga juhtunud on,“ räägib saatejuht Marko Reikop, et „Ringvaate“ toimetuse kapis seisavad kuivanud burgerid. 
Seitse ja pool aastat vanad burgerid ja friikartulid. Foto: Stanislav Moškov

Marko räägib, et kui „Ringvaadet“ alustati, nähti lugu sellest, kuidas üks ameeriklane hamburgeri kappi unustas ja selle neli aastat hiljem leidis. „Ta avastas, et burgeril pole midagi viga ja see kõlbab täitsa süüagi, kuigi oli neli aastat kapis seisnud. Mees otsustas selle oksjonile panna ja sai eBays 2000 dollarit,“ seletab Marko. Nii otsustati ka „Ringvaates“ sarnane katse teha. Kaks hamburgerit ja kahed friikartulid leidsid oma tee toimetuse kappi 2010. aasta märtsis.

„Mõnikord tuleb otsesaates ette situatsioone, kus mõni külaline näiteks tulemata jätab. Burger on meil siis varuvariant, mille võtame välja, kui keegi tulemata jätab ja meil on vaja viis minutit eetrit täita. Siis saame imestada, mis burgeriga juhtunud on,“ muigab Marko. 

Vaata videost, mitu korda on burgerid välja tulnud kraamida ning kuidas Reikop seitse ja pool aastat vana friikartulit sööb.