Mariann TreimannFoto: Alar Truu
Eesti uudised
4. oktoober 2017, 16:53

Staarblogija Mallukas kaitseb presidenti Võrno eest: vaene mees on puhta segi läinud! (183)

Populaarne blogija ja tõsielusaates osaleja Mariann Treimann ehk Mallukas võtab sõna Hannes Võrno tänase kriitika osas president Kersti Kaljulaidi pihta. Moekunstniku haridusega Võrnot nörritas, et Kersti Kaljulaid ei olnud presidendi kohta piisavalt stiilne, vaid nägi välja nagu „Orissaare seeneline“. Staarblogija Mallukas lahmab meie presidendi kaitseks Võrno kohta, et „nüüd on vaene mees puhta segi läinud“. „Kas president ei tohi seenel käia, sest see pole piisavalt presidendilik?“, küsib Mallukas.

„Hannes Võrno strikes again. Mitte, et ta harva lolli juttu ajaks, aga nüüd on vaene mees puhta segi läinud. Kes veel lugenud pole, siis nägi Hannes meie presidendiprouat seenelt tulemas ja talle ei meeldinud tema riietus,“ kirjutab Mallukas oma blogis ja märgib, et Võrno hala tekitab temas palju küsimusi. 

„See hala tekitab minus palju küsimusi. Esiteks, mis kuradi asi on pibo ja ecrud slimmid? Ma ei oska isegi mitte pakkuda.

Teiseks, kas president ei tohi seenel käia, sest see pole piisavalt presidendilik? Aga kas poes piima võib ostmas käia, või oleks mark väliskülalisele Maxima sabas ka presidendile osutada, et vaata lolli, käitub nagu… INIMENE! Väga mark ikka.

Või kui seenel käia siiski võib, siis on probleem ehk hoopis selles, mis tal seenelkäigu ajal seljas oli? President peaks seenel käima ballikleidis? Ju siis, Hannes Võrno ju, vaesekene, isiklikult maksab meil presidendi palka, eks härral on siiski õigus valida, millega tema alandlik palgatööline seenel käib või mitte :D

Võib-olla peaksime me lihtsalt tänulikud olema, et Hannes selle presidendi palga maksmise enda õlule võtnud on. See seletab ka seda rahajama, mis tal selle eksabikaasaga oli. Kuidas sa maksad alimente, kui pead omast taskust presidendile palka maksma! Oleks võind kohe öelda, et tal selline õilis taak, võib-olla oleks ka meedia toona halastanud.

Lõpetuseks küsin, et kuna mul lugejaid nii palju, kas keegi teab, millal Hannes Võrno selle suure kiviga piki pead sai, et nii lolli juttu ajab, või on tegemist kaasasündinud vaimse probleemiga, mistõttu ei tohiks tema üle nalja heita?"