Jaapanis käivad mõned kassid ka töölFoto: AFP / Scanpix
Müstika
4. september 2017, 16:27

FOTOD JA VIDEO | Netis lööb laineid jumalik kass-valitseja (3)

Suurt tähelepanu on pälvinud internetis leviv jaapani kasutaja postitus eriskummalise värvusega kassist. Nimelt on loomakesel selja peal teist ümaramat kassi meenutav kujutis.

Loom on juba Twitter ristitud meta-kassiks ja saanud 251 000 like’i ja 137 000 jagamist. Suhtlusvõrgustiku kasutajad on ühel meelel, et ülesvõtetel on jäädvustatud kahekordne meta-kass, kes on saabunud Maale inimkonda juhtima.

„Ettekuulutus saab tõeks!“ on üks kasutaja vaimustuses. „Meta-kass on saabunud, et meid juhtida kaks korda ägedamalt, kui seda suudaks teha tavakass,“ rõõmustab teine.

Mõnedele inimestele tundus, et see kass ei meenuta üldse „maailma juhti“, vaid on lihtsalt endale „selga tõmmanud“ kassikujutisega jaki või kamuflaaži. „Tundub, et ta on endale tõmmanud selga ühe nendest mustades erikostüümidest, mis teevad sind sihvakamaks,“ naljatles kolmas kasutaja.

Juuli lõpus avastas taaskord üks jaapani Twitteri kasutaja mustvalge kassipoja, kelle näol olev laik meenutab kerratõmbunud kassi. Siis nimetasid kasutajad seda nähtust Christopher Nolani filmi „Algus“ („Inception“ – toim.) järgi Catception’iks.

Jaapan on tuntud oma kassikultuse poolest.