Jeremy ClarksonFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
7. august 2017, 11:14

Jeremy Clarkson viidi Mallorcal puhkusel kopsupõletikuga haiglasse

Autosaate „The Grand Tour“ saatejuht Jeremy Clarkson viibib hektel perepuhkusel Mallorcal, kus ta viidi kopsupõletikuga haiglasse.

57-aastane Clarkson viibib Mallorcal asuvas haiglas alates reedest.

Mees postitas pildi Instagrami, millel on näha tema käes asuvat kanüüli ning ümber randme asetsevat haiglasilti. Mees kirjutab naljatledes: „Mitte selline käevõru, mida ma tavaliselt puhkusel olles kannaksin.“

Paljud saatejuhi fännid soovivad mehele kiiret tervenemist ning ütlevad, et palvetavad tema eest.

 

Not the sort of bangles I usually choose on holiday

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Clarkson oli puhkamas väsitavatest telesaatevõtetest ning otsustas perega minna Hispaaniasse puhkama. Pärast puhkust oli tal plaanis minna tagasi tööle.

Clarksonile lähedalseisev allikas ütles ajalehele The Sun, et Clarkson pole kunagi väga hoolinud tervislikest eluviisidest, kuid juhtunu on ta peas asjad paika loksutanud.

„Ta ütles oma sõpradele, et nad ei kuule temast palju lähinädalate jooksul, mis on tema kohta väga ebatavaline. Muidugi on ka ta pere mures,“ rääkis ta.

"Top Geari" ja nüüdse "The Grand Tour" legendaarne saatejuhtidekolmik, James May, Richard Hammond ja nüüd ka Jeremy Clarkson on viimasel ajal kõik olnud hädas õnnetuste ning tervislike probleemidega. 

Hammond tegi hiljuti "The Grand Tour" võtetel raske avarii ning murdis põlve. 

James May murdis aga aasta alguses pubis käies käeluu.