Foto: AFP / Scanpix
Maailm
17. juuni 2017, 20:29

VIDEOD JA FOTOD | Raske avarii teinud Richard Hammond on taas jalul (8)

Läinud laupäeval tegi Šveitsis "The Grand Touri" filmivõtetel raske avarii endine "Top Geari" saatejuht Richard Hammond. Maani maha põlenud autos imekombel ellu jäänud mees vajas küll keerukat põlveoperatsiooni, ent ei ole seejuures minetanud oma mahlakat huumorisoont.

Vaid paar päeva pärast avariid postitas Hammond Drivetribe'i lehele lõbusa pildi koos hea sõbra ja kolleegi James Mayga. Pildilt paistab justkui oleks May Hammondi "juhtme" seinast välja tõmmanud. 

Hammond vajas tegelikult aga põlveoperatsiooni. Legendaarsete Šveitsi nugade järgi hakkas mees oma opereeritud põlve nimetama Šveitsi armee põlveks. Autolemb postitas Twitterisse ka röntgenpildi oma põlvest, millel võib näha mehe põlve sisse opereeritud agregaati ja pindmisi klambreid. 

Nüüd vajab Hammond vähemalt mõnda aega liikumise hõlbustamiseks karke. Õnnetus on muutnud keeruliseks ka endise "Top Geari" trio uue saate võtted. 

"Praegusel kirjutamise hetkel on James May Gatwicki lennujaama põrguaugus ning ootab oma lendu võtetele, mida Hammond pidanuks tegema," kirjutas Jeremy Clarkson mõni päev tagasi saate kodulehel fännikirjadele vastates.

"Samal ajal olen mina koidikust alates üleval, et kirjutada ümber kõik skriptid ja ideed, kuna Hammond ei saa järgmised paar kuud autoga sõita," ütles Clarkson. "Tema aga lebab voodis Šveitsi Alpides, kus kenad õed täidavad kõik tema vajadused ja annavad talle drooge."

Hammond, May ja Clarkson Foto: AFP / Scanpix

Möödunud nädalavahetusel sõitis Richard Hammond rohkem kui kaks miljonit maksva elektrilise superautoga teelt välja. Väidetavalt oli õnnetuse hetkel auto kiirus enam kui 190 kilomeetrit tunnis. Auto süttis põlema ning hävis täielikult. Mees oli koos Jeremy Clarksoni ja James Mayga Šveitsis, et filmida "The Grand Touri" uusi osi.

Vaata ka videoid õnnetusest ja kustutustöödest!