Andrea ConstandFoto: POOL
Inimesed
8. juuni 2017, 13:30

Cosby ohvri ema: "Ta tunnistas, et on pervert!" (2)

Bill Cosby on pervert ja haige inimene – ja need on tema enda sõnad.

Omaaegse hittsarja "Cosby Show'" superstaari seksuaalses ärakasutamises süüdistava Andrea Constandi ema rääkis kohtuprotsessil, et Ameerika papsina tuntud tippkoomik praalis telefonikõnes oma haiglaste kalduvustega ning kirjeldas detailselt, mida ta oli tema tütrega teinud.

“Cosby nimetas mind kogu vestluse ajal emaks,” rääkis Gianna Constand Cosby üle peetaval kriminaalprotsessil vandekohtu liikmetele. “Ta ütles: “Aga ära muretse, ema. Peenisega penetratsiooni ei olnud, oli ainult sõrmega.” Cosby oleks just nagu mulle rääkinud, mis mu tütrega juhtus, püüdes öelda, et see oli kokkuleppeline, püüdes olukorda moonutada," vahendab New York Post.

Cosby praalinud isegi: “Ah jaa, ema, ta sai isegi orgasmi.”

"Ema, ta uimastas ja vägistas mu."

Andrea Constandi (44) väitel uimastas ja kuritarvitas Cosby teda 2004. aasta jaanuaris oma kodus Philadelphia eeslinnas. Emale rääkis ta sellest aasta hiljem. “Sõitsin parasjagu autoga tööle – mu mobiil helises,” rääkis Gianna Constand kohtus. “Andrea karjus telefoni: “Ema, mul on vist suguhaigus.” Ta ütles: “Ema, ta uimastas ja vägistas mu.””

Raevunud Gianna helistas Cosbyle ning tahtis teada, millega meelelahutusstaar oli tema tütart uimastanud. Andrea rääkis kohtus, et Cosby oli talle andnud kolm sinist tabletti, mispeale ta kaotas teadvuse.

Giannale olevat Cosby vastanud, et näeb halvasti ega suutnud välja lugeda, mis retseptiravimi pudeli peale oli kirjutatud.

“Ta uimastas Andrea ja pani ta diivanile pikali ja tegi temaga, mida aga tahtis. Ja siis heitis ta voodisse,” rääkis Gianna kohtus häälevärinal. “Mõistagi ta teadis, et Andrea on meelemärkuseta.”

Naine lisas, et Cosby oli tema tütre mentor ja nad olid head sõbrad. “Andrea võttis teda kui isa, Cosby oli tema enese isast kümme aastat vanem. Läksin endast välja, kuuldes, mida Cosby oli Andreaga teinud, et ta oli mu tütre uimastanud.”

Hilisemas vestluses üritas Cosby peret ära osta, lubades kinni maksta Andrea kõrgkoolihariduse. Telefonikõne salvestist mängiti ette ka kohtus.