Ella McGovernFoto: kuvatõmmis
Tele
30. mai 2017, 22:07

Manchesteri terrorirünnaks viga saanud teismeline tüdruk andis emotsionaalse teleintervjuu (3)

Vapper 14-aastane tüdruk Ella McGovern, kes sai viga Manchesteri terrorirünnakus, andis intervjuu Briti telesaates “Good Morning Britan”, kus rääkis, et tal on plahvatuse tagajärjel tekkinud vigastustest siiani valud, kuid et ta üritab positiivset meelt hoida.

McGovern on siiani toibumas terrorirünnakus, kus Islami ekstremist Salman Abedi lõhkas Ariana Grande kontserdil pommi, tappes 22 inimest.

Tüdruk rääkis avameelselt sellest, kuidas ta hakkama saab, öeldes, et tal on endiselt valus, kuid ta üritab säilitada positiivsust. “Mul on raskusi kõndimisega, sellepärast pean ma jalal sidet kandma. Mul on õmblused. Ma olen suurtes valudes, eriti hommikul, kui ma üles ärkan. Ma olen üleni sinikaid täis. Aga mulle meeldib teha asju, mis mind positiivsena hoiavad ja tegevuses hoiavad,” rääkis tütarlaps saates.

Rünnakus said viga tüdruku jalad Foto: kuvatõmmis
Rünnakus said viga tüdruku jalad Foto: kuvatõmmis

McGovern kaotas plahvatuse tõttu mõneks ajaks ka kõrvakuulmise, seega ei saanud ta pärast rünnakut oma muretseva emaga kontakti võtta. “Ma lihtsalt sattusin paanikasse. Sellega oli väga stressirohke toime tulla. Ma üritasin oma emale helistada, aga ma ei kuulnud teda, sest mu kõrvad vilisesid,” rääkis ta.

Õnneks märkas tüdrukut mööduja ning olenemata hirmust, et teinegi pomm võib plahvatada, aitas mööduja Jennifer Lee teda.

Tüdruku kabuhirmul ema Louise nimetab Lee’d tõeliseks kangelaseks. “Ma olin tõsiselt endast väljas sel ajal, kuna ma ei saanud Ellat kätte. Valitses täielik kommunikatsioonipuudus, kuna ta ei kuulnud mind. Aga kuuldes Jenniferi häält, kui ta ütles, et mu tütar on temaga, temaga on kõik korras ja ta kutsus kiirabi, rahustas koheselt,” rääkis ta.

Tüdruku päästja Lee siiski ise ei arva, et teda peab kangelaseks nimetama. “Kuid on olnud imeline Ellat näha ja näha, kuidas tal läheb. See on imeline, et ta on paranemas ja tal läheb väga hästi,” sõnas ta.