Kalvi-Kalle Kruusamäe Foto: Alar Truu
Inimesed
26. mai 2017, 04:00

Kalvi-Kalle müüb kingituseks saadud autot (1)

Eelmisel nädalal kinkis Tartu uus automüügiettevõte Autosar "Prooviabielu" staarile Kalvi-Kallele kasutatud sõiduauto Opel Vectra. Nüüd aga müüb Kalvi-Kalle oma kingitust Facebooki grupis "Autod ja varuosad kuni 500 eurot". Ta soovib auto eest saada 500 eurot. Nii mõnigi inimene kurjustas kommentaariumis, et Kalvi-Kalle käib kingitusega lugupidamatult ringi. Sõna võtsid tema kaitsjadki, kes leidsid, et kuna noormehel pole juhiluba, ei saa ta ju autoga nagunii midagi pihta hakata.

Õhtuleht võttis ühendust Autosariga, kes Kalvi-Kallele sõiduki kinkis. Selle anonüümseks jääda soovinud esindaja ütles, et temal on täiesti ükskõik, et nende kingitud auto neli päeva hiljem müügis on. "See on tema otsustada, mis ta sellega teeb," kinnitati Autosarist, et nad pole solvunud.

Eelmisel pühapäeval tegi Tartus äri avanud Autosar Kalvi-Kallele väikese mängu, teatades, et kui ta jõuab nende autoaeda kahe tunniga, saab ta kasutatud Opel Vectra omanikuks. Kalvi-Kalle jõudiski õigeks ajaks kohale ja auto vormistati kohe tema nimele. Seda vaatamata sellele, et tal pole juhiluba ja ta on selleta sõitmise eest isegi vangis istunud. Vastutasuks tegi staaristaatusesse tõusnud Kalvi-Kalle automüügiettevõttele reklaami.