Helen ja Kalvi-KalleFoto: Facebook
Videod
8. juuni 2017, 22:13

VIDEO: LIIKLUSHULIGAANID? Kalvi-Kalle ja Helen driftivad keset Tartu linna! (60)

“Prooviabielu” staar Kalvi-Kalle laadis oma YouTube kanalile üles video, milles tuntud driftija koos oma armsama Heleniga Tartu liikluses esisillaveolise autoga poognaid tõmbab.

“Tõestus neile, kes väidavad, et esisillaveolisega pole võimalik driftida. Kõige rohkem puudutab heitereid see! Muideks, kässar ei tööta sellel!” seisab video kirjelduses.

Videos on näha, kuidas noored Ringtee ja Turu tänava kandis, keset päeva ja teiste autode keskel autot külglibisemisse üritavad ajada. 

Roolis istub Helen ning tema kõrval juhiloata Kalvi-Kalle. 

“Lähed samamoodi nagu enne,” õpetab driftikunn Helenit, kui neiu tagasipöördel driftida üritab. Auto lähebki rehvide kiunudes külglibisemisse. “Noh, said ju hakkama küll!” rõõmustab Kalvi-Kalle. 

Kuid antud poognast jäi veel noortele väheseks ning driftima mindi ka ringteele, kus lausa mitu tiiru tehti. “Ringil saad ju ringiratast lasta!” õhutab Kalvi-Kalle. “Aga seal ringil on ju nii kitsas, seal võib kuskile otsa sõita,” muretseb rooli keerav Helen. “Kuule, sa oled juba mitu aastat sõitnud, peaksid oskama sõitma küll. Jäärajal said ka koolitust!” süstis noormees temasse enesekindlust, kuid Helen kartis, et ringteel pole piisavalt libe, minnes siiski ringristmikule drifitma. 

Küll aga rikkusid noored sellise tegevusega mitmeid liiklusreegleid, sõites üsnagi hooletult, kasutamata suunatuld ja veendumata manöövrite ohutuses. Seega teistel noortel “Prooviabielu” paarikesest eeskuju võtta ei soovitaks ja linnas selliseid vägitegusid teha ei tohiks.