Eesti uudised

Politoloog Toomla ööistungist: "Valitsus peaks käituma mõistlikumalt." (11)

LISA KOMMENTAAR

tähelepanek20. mai 2017, 10:04
Endine juhtpartei ei väsi ennast kiitmast.Järelikult tulebki valida Reformi põhimõtted ja taktika, mille alla kuulus ka kobareenõude arutamine ööparlamendis .Peavoolumeedias ei lugenud tollal selle kohta ühtegi arvustavat kirjutist- ikkagi omad
vaino19. mai 2017, 08:48
Ega ei saa väita, et kõik on hästi nende muudatustega aga samamoodi ka jätkata ei saa! Liiga liberaalne majandus ei vii ka parimal moel elu edasi. Mõistlik on vaadata kogu pilti ja kui "kaukameestel" läheb tulevikus vähe kehvemini siis on lärmiks põhjust küll! Loodan, et valitsus saab muudatuste teel jätkata ja veidi aidatakse järgi vähem kindlustatud inimesi!
Hetk18. mai 2017, 19:28
Ööisungid peavad kaduma, kuna avalik saladus on, et ööistungid on ainult joomapidu. Kunagi jooksis ka ajakirjandusest läbi, et mõned tegelased ööistungil ei jõudnudki tualetti, väidetavalt olevat seinaääred täis lastud.
Seega tuleb rangelt keelata maksumaksjate raha arvel pidutsemine ööistungitel. Ei mingeid ööistungeid, kuna päevast aega on kuhjaga!
Sõbralik soovitus: jooge parem kodus teki all, siis ei näe teie nii tobedad välja!
ee18. mai 2017, 16:40
Toomla ei jaga matsu lahti.
matsu18. mai 2017, 23:32
Eelmise valitsuse ajal olid ju ka need ööistungid. Kas siis sai kõik korda? Ei mäleta enam, miks neid siis tehti, kuid vähemalt öösiti seal midagi toimus.
valitsus18. mai 2017, 16:33
peaks austama oma riigi rahvast ja lähtuma nende heaolust.
Apolitoloog18. mai 2017, 16:10
Kui pool parlamenti on 17 aastat pidanud kõrvalt vaatama kuidas tehakse nende meelest valesid otsuseid, siis miks nad peaksid veel edasi ootama ja laskma kõigel inertsist samas suunas edasi minna? See on ju loomulik, et tahetakse oma ideid esimesel võimalusel ellu viia. Ja kuna seaduste jõustumiseks on vaja, et nad oleksid vastu võetud pool aastat enne jõustumist, siis pole ju midagi loogilisemat, et tahetakse otsustega enne 1. juulit valmis saada, et uued seadused hakkaksid kehtima aasta algusest mitte näiteks veebruarist või aprillist. See on ju ettevõtjatele veel tülikam.
Ma ei saa sellest vingumisest aru. Eelmise valitsuse tehtud asjad ei meeldunu praegustele ja vastupidi.
aga18. mai 2017, 17:50
nad tahavad kiiresti jõustada seadused, mida pole avalikkusele tutvustatud ja läbi arutatud. Lisaks surutakse läbi ettepanekuid, millele on rahva enamus vastu.
on19. mai 2017, 00:40
rahvas ikka poolt tulumaksuvaba tõusule 500-ni ja poolt ravijärjekordade lühenemisele ja poolt ka suhkrumaksule jne.Mis saab olla tähtsam tervisest...vaid ettevõtjad loevad omi kasumeid aga enamus rahvast loeb tervelt elatud aastaid kus ollakse õnnelikud- hoidke lapsed eemal kokast ja koolast jt. magusatest jookidest millest ainult häda tuleb...mis see lendama veel pani, mingi pull oli...
19. mai 2017, 08:27
Selliseid tähtsaid otsuseid pole kunagi nii jooksu pealt tehtud.Enam ei vöeta ka mujal maailmas meid tösiselt,see valitsus hävitab aastaga selle,mis on yles ehitatud pikkade aastate jooksul,selles on kysimus ja rahva öudus
tüdruk18. mai 2017, 15:58
mina tunnen muret, kuidas see vinguviiul marianne koeraga hakkaama saab?