Mark RonsonFoto: AFP/Jonathan Leibson
Inimesed
14. juuli 2016, 10:54

Positivusel kütab Ellie Gouldingu asemel rahva kuumaks Mark Ronson!

Juba sel nädalavahetusel Salacgrivas toimuval Baltimaade suurimal muusikafestivalil Positivusel on sunnitud haigestumise tõttu esinemise ära jätma briti superstaar Ellie Goulding. Tema asemel astub lavalaudadele Mark Ronson. 

Reede, 15. juuli hilisõhtul võib Positivuse Lattelecomi pealaval Ellie Gouldingu asemel näha briti tähtprodutsenti Mark Ronsonit. Ronson pakub suurejoonelist DJ-setti, mis on pühendatud festivali 10. juubelile.

Muusikaprodutsendi, DJ kui ka laulukirjutaja Mark Ronsoni nimi on hetkel muusikamaailmas üks kuumemaid. Ta valdab erinevaid muusikažanre alustades hip-hopist ja elektroonikast ning jõudes alternatiivrokini välja.

Mees on teinud koostööd selliste poparstidega nagu Kaiser Chiefs, Adele, Amy Winehouse, Robbie Williams, Lilly Allen, Christina Aguilera, Macy Grey, Duran Duran ja paljude teistega.

Eelmisel aastal tuli artistil välja oma hittalbum “Uptown Special”, mis pühendatud Amy Winehouse’ile. Plaadi megahitt “Uptown Funk” võitis Briti muusikaauhindade galal aasta singli tiitli ja noppis Grammy galal nii aasta plaadi kui ka parima kontsertesituse auhinnad.

Viimati esines Ronson Positivusel koos oma bändiga The Business Int 2011. aastal.