Juan Ramon Guerrero ja Christopher Leinonen Foto: Instagram
Maailm
14. juuni 2016, 10:38

Orlandos hukkunud paar peab pulma asemel ühismatuseid (13)

Orlando tulistamises hukkunud geipaaril oli kindel plaan lähiajal abielluda, kuid pulma asemel korraldatakse neile nüüd matused, kirjutab ajakiri Time.

22aastane Juan Ramon Guerrero ja tema poiss-sõber 32aastane Christopher Leinonen olid nende 49 inimese seas, kes kaotasid elu pühapäevases massitulistamises Orlando ööklubis.

Paarikese lähedaste sõnul korraldatakse neile nüüd ühismatused ärajäänud pulmade asemel. Kuigi ärasaatmise planeerimine on alles algjärgus, on omaksed veendunud, et mehed tahavad olla teineteise kõrval, kui lähedased nendega hüvasti jätavad.

61aastane Juan Ramon Guerrero, kes on sama nime kandva poja isa, on veendunud, et nii oleks tahtnud korraldust näha ka tema poeg. "Mind ei huvita, mida inimesed arvavad. Ma ei hooli sellest."

Guerrero juunior ja tema poiss-sõber olid elukaaslased ning suhtes juba ligi kaks aastat. Hukkunu õe Aryami sõnul olid Guerrerod olnud väga mõistvad ja armastavad, kui Juan kolm aastat tagasi oma seksuaalsest orientatsioonist perele rääkis.

"Nad olid nii armunud. Nad olid hingesugulased. Seda võis näha juba nende pilkudest," meenutas Aryami. "On natukenegi lohutav mõelda, et nad surid üheskoos."

"Kui poleks matuseid, siis nad oleksid abiellunud," ütles Aryami läbi pisarate.