Kanadalane Stefonknee Volschtt Foto: DailyExtra / YouTube
Müstika
11. detsember 2015, 15:28

Seitsme lapsega soomuutja alustas uut elu kuueaastase tüdrukuna (85)

Kanadalane jättis oma naise ja seitse last, et alustada uut elu ... kuueaastase tüdrukuna. Praegu elab see inimene kasuperes ja kinnitab, et lapsemängud viivad peast enesetapumõtted.

Stefonknee (hääldub kui Stephanie) Volschtt (46) oli abielus olnud 23 aastat, kui ta avastas, et tegelikult on ta ikkagi rohkem naine kui mees. Wolschtt elab nüüd adoptiivperes, kes olevat tema kui pisikese tüdruku vastu väga mõnus, kirjutas Independent. Soomuutja rääkis, kuidas tema uute vanemate noorim lapselaps tahtis omale väikest õde ning otsustas, et Volschtt võiks olla temast noorem. "Meil on väga vahva. Me värvime, me teeme lapsetempe," seletas soomuutja. "Seda nimetatakse mänguteraapiaks – ei mingit meditatsiooni, ei mingeid enesetapumõtteid. Lihtsalt mängida!"

Volschtt ütleb, et ei taha kohe praegu täiskasvanuks saada. "Ma ei saa eitada, et ma olin abielus. Ma ei saa eitada, et mul on lapsed. Aga nüüd ma olen liikunud edasi ja läinud tagasi, et olla laps," kõneles ta, kelle sõnul tema naine ei suutnud teda soomuutjana tunnustada. Naine olevat talle öelnud, et kas "lõpetad transiks olemise või lahkud". "Aga minu jaoks on transiks olemise lõpetamine midagi sellist, mida ma teha ei saa," kõneles lapseks muundunud endine pereisa.

Kogu loo endast avaldas Volschtt mitmeosalises "Soomuutja projektis". Varasemates osades rääkis see inimene, kuidas ta muutus suitsiidseks ja viidi kuu aega pärast Toronto soomuutjate marsil osalemist haiglasse. Kui ta välja lasti, süüdistas naine teda tülitamises ja ründamises ning taotles süüdistusi, mis viiksid lähenemiskeelu kehtestamiseni.

Mõistmatus pereliikmete poolt jätkus ka 2012. aastal, kui ta vanim tütar isa pulma kutsus nõudmistega, et ta riietuks selleks puhuks kui isa, istuks kiriku taganurgas ega pöörduks ühegi pereliikme poole. Tütre pulmapäeval püüdis Wolschtt endale otsa peale teha, aga ebaõnnestunult, ning see jäi ka viimaseks enesetapukatseks.

Wolschtt saab tuge ühelt Toronto kirikult, mille kogudus koosneb peaasjalikult soomuutjatest.