Andres AnveltFoto: Liis Treimann / Postimees
Arvamus
14. august 2015, 18:59

Andres Anvelt: ma olen Kadri Simsonit eluaeg austanud ja armastanud! (27)

Täna tegi Tudeng TV saade "Fookus" otseülekande Paides peetava Arvamusfestivali arutelult "Vasakpoolse valitsuse võimalikkusest“, kus diskuteerisid Kadri Simson, Yana Toom, Andres Anvelt ja Helmen Kütt. Sotsiaaldemokraatite hingekirja kuuluv riigikogu liige Andres Anvelt märkis, et inimesena on ta Kadri Simsonit terve elu austanud ja armastanud. Seda kinnitaks tema sõnul ka ta abikaasa.

Saatejuht Jass Seljamaa märkis, et kui Keskerakond ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond hakkaksid koalitsiooni moodustama, siis peaminister tuleks tõenäoliselt Keskerakonnast. "Kas Kadri Simson oleks hea peaminister?" päris saatejuht Anveltilt.

"Ma arvan, et me ei ole täna sellises kohas, kaamerate ees, et me hakkame seda arutama. Ükski poliitik hüpoteetilisi asju enne läbirääkimiste käiku välja ei ütle, sest sellega ta jooksutab ta ennast lukku," põikles Anvelt küsimusele vastamise eest kõrvale.

"Aga isiklikul tasandil, kas Kadri Simson oleks teie kui kodaniku arvates hea peaminister?" ei jätnud saatejuhid.

"Rõivas ka vaatab seda saadet praegu," manitses Yana Toom Anvelti naerdes.

"Kadri Simson! Issand Kadri Simsonit ma olen eluaeg austanud. Mu abikaasa ütleks, et peaaegu armastanud," ütles Anvelt. "Poliitilises mõttes," lisas ta kiiresti. 

Kadri Simson hakkas talle tehtud komplimendi peale naerma.

Vaata kogu saadet järele SIIT!