Krimi

Roolijoodikust pensionäril võeti auto käest ja ta mõisteti rohkem kui aastaks trellide taha (5)

LISA KOMMENTAAR

rr25. juuli 2015, 08:04
Kui on komme purjus peaga sõita, siis tuleb eelnevalt valmistada auto vastavalt ette. Et konfiskeerimise korral muutuks auto võimalikult myygikolbmatuks. Ka tasub alati uurida võimalusi kuidas süüdistaja elu põrguks muuta.
joodik24. juuli 2015, 19:47
isiklikult mina sõidan jommis peaga hulga kindlamalt,ei ületa iial kiirust,sest olen penskar ja kiiret pole kuhugi,samas ma ei õigusta joobes juhtimist,
Värdi24. juuli 2015, 16:59
ja miks ei ole otsus jõustunud? Kas see vana roolijoodik kavatseb edasi kaevata? Sel juhul on reaalne võimalus, et ta õigeks mõistetakse ja ta saab rahulikult oma sigadusi jätkata...
Siiski......24. juuli 2015, 15:17
Et mehe KURITEGUDELE hinnangut anda, oleks tulnud atiklis ka ära näidata, kui palju see tegelane plekke on mõlkinud, või inimesi vigaseks sõitnud. Ühe sõnaga, kas see KURJATEGIJA ka midagi KURJA oma elu jooksul teinud on. Me kõik teame, et vana, kogenud autojuht on pahatihti ka joobnult kordi ohutum liikleja, kui algaja rullnokk, keda teatavasti karistati mõned aastad tagasi kolme inimese mõrva eest vaid tingimisi.
Toomas 24. juuli 2015, 17:07
Ei mingit "siiskit"! Kas peame ootama, kuni see "vana kogenud "autojuht"" mõne inimese "kogemata" surnuks sõidab? Kes joobnuna rooli taha ronib, see ei ole autojuht, vaid potentsiaalne mõrtsukas. Kui tal seni pole õnnestunud kedagi ära tappa, on see puhas juhus. Kas lubame edasi laaberdada või paneme siiski kindlamasse kohta järele mõtlema? Ja siinkohal ei ole vabanduseks mingi näruse rullnoka teema - ilmselt oli selle värdja juhtumil korral kohus kinni makstud.