Foto: YouTube
Müstika
15. detsember 2014, 16:39

35 000 EUROT LINNA RAHA: Savisaar kehastus jõulutervituseks liibuvas kostüümis superkangelaseks, kes on ühtlasi ka uisuproff! (142)

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ei väsi üllatamast! 35 000 eurot maksma läinud videos kehastab ta liibuvas kostüümis superuisutajat, kes saab oma hiilgava soorituse eest lausa iluuisutaja Jelena Glebovalt kiita.

Tallinna linnavalitsuse aastalõputervituse tootis Tuisk Film Production OÜ. Filmi eestikeelse ja venekeelse versiooni tootmise maksumus on kokku 35 tuhat eurot, teatas Õhtulehele linnavalitsuse pressiteenistus.

Küsimusele, kes on videos Savisaare dublant, linnavalitsus otsest vastust ei andnud. "Miks te arvate, et linnapeal oli dublant?" seisis vastuses. 

Savisaar kannab videos musta liibuvat kostüümi, sarnaselt Supermanile, kelle kostüüm on sinine ning mõlema rinnaesist ehib kolmnurga sisse maalitud S.

Linnapea sooritab videos jääl justkui mitmekordseid hüppeid ja maandub siis toolil, kus oma kitsaste rõivastega kokku tõmmatud punu jälle rippu laseb. "Sai ikka sel aastal rabatud," märgib Savisaar.

Kui kohaliku omavalitsuse valimiste eel üllatas Tallinna meer lauluga "Kaunis maa", siis 6. detsembril, loetud kuud enne riigikogu valimisi, esitles ta Raekoja platsil oma muinasjuturaamatut "Jõuluime".

Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil TV3 reporteri küsimusele raamatu rahastamise ja esitluskulude kohta vastas pressikonverentsi juhtinud Ain Saarna, et rahastajateks on päkapikud. "Minu teada linnavalitsus ei ole raha eraldanud," ütles Saarna pressikonverentsil ebalevalt.