Ülla Jörberg jõudis Frankfurdist Tallinna lennujaama.Foto: Kuvatõmmis / TV3
Inimesed
7. november 2014, 18:39

TV3 video!

TV3 | Kodumaale jõudnud Üllar Jörbergil läks rahva toetuse pärast silm märjaks (54)

Saksamaal Frankfurdi lennujaamas neljapäeval lennust maha jäänud laulja Üllar Jörberg jõudis täna pärast sekeldusi lõpuks kodumaale.

TV3 "Seitsmeste uudiste" reporter Marek Lindmaa käis täna Tallinna lennujaamas Jörbergil vastas. Artist tõdes, et jõudis elusalt ja tervelt tagasi ning arvas, et "igaühega juhtub". 

Armastatud laulja pidi aga meeleliigutust ohjeldama ajal, mil ta oma rahva poole pöördus seoses sellega, et kodumaal tema juhtumusele väga kaasa elati ja nii paljud inimesed olid valmis teda aitama.

"Mul on nagu vähe kurb, et Eesti rahvas niipalju, noh ...," selle koha peal tuli Jörbergil jutu sisse paus teha, sest silmad kippusid vesiseks minema, "...elab kaasa sellele, noh! Hea meel kah!" lõpetas ta juba vapramalt.

Eile õhtul andis TV3 n.-ö hädakutsungi, et Frankfurdi lennujaamas läks Üllar Jörberg kaduma ning jäi lennukist maha. Et lauljal olevat võõrkeelega raskusi ning ka telefon välja lülinud, palus telekanal rahva abi, et armastatud lauljat leida ja aidata. Jörbergi leida ei õnnestunud, kuid mees helistas veel samal õhtul abikaasale ja ütles, et lendab koju. 

"Ega ta päris tohman ka ei ole," kommenteeris Ester Jörberg abikaasa reisiviperust.