MIDA JÕRBERG TEGI, KADUDES FRANKFURDI LENNUJAAMAS? Ostis uue telefoni, helistas naisele ja hankis kojusõiduks pileti.Foto: Aldo Luud
Eesti uudised
7. november 2014, 07:00

Jörberg kadus ja leiti üles Frankfurdi lennujaamas (1)

Hirmunud TV3 teatas eile oma Facebooki leheküljel, et superstaar Üllar Jörberg on Brasiiliast seoses uue sarja võtetega tagasi tulles Frankfurdis lennukilt maha jäänud ning tema telefon on välja lülitatud.

"Tema võõrkeeleoskus on kasin. Olukord on keeruline. Palun otsige ta ütles ja andke talle abi!" teatas TV3 kõigile eestlastele, kes võisid sel ajal Frankfurdi lennujaamas olla.

Uudis kadunud Jörbergist levis TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul kulutulena üle Eesti, kuid paraku tulemuseta – üksi eestlane rännumeest Frankfurdi lennujaamast üles ei leidnud. Lõpuks helistas laulja oma abikaasale Esterile ning ütles, et temaga on kõik korras ja ta jõuab homme (täna) Eestisse.

Proua Ester selgitas, et Üllar olevat tõepoolest lennukilt maha jäänud ega saanud kodustega kontakti, sest telefon sai tühjaks. Seda ei saanud ka laadida, sest õnnetuseks oli telefonilaadija jäänud teise kotti. Raskusi oli ka uue pileti ostmisega, sest tol hetkel nappis raha.

Lõppkokkuvõttes lahendas mees näruse seisu siiski eeskujulikult – ostis endale uue telefoni, helistas naisele ning oli meeldivalt üllatunud, et terve Eestimaa tema pärast südant valutab.

TV3le selgitas Jörberg, et ta olevat enne jätkulendu näiliselt kõik kontrolli all olnud: "Käisin tualetis, jõin kohvi ja ootasin... midagi ei tulnud ette," kirjeldas armastatud laulja.