Steven Segal ja Venemaa president Vladimir Putin.Foto: AP / Scanpix
Eesti uudised
21. juuli 2014, 18:50

Steven Seagali Augustibluusi skandaal jõudis Briti meediasse (79)

Suurbritannia väljaanne The Guardian kajastas Augustibluusi korraldajate otsust tühistada Steven Seagali Eestis toimuma pidanud kontsert.

"Steven Seagal põhjustas möödunud nädalal palju poleemikat Balti riigis Eestis, kuid mitte oma näitlejaoskuse tõttu. Selgub, et näitleja, kes on tuntud eelkõige oma matšorollide tõttu Hollywoodi filmides, on ka bluusilaulja ja kitarrist. Tema katse näidata Eestis oma muusikalist talenti aga luhtus, sest Eestil on idanaabriga kehvad ajaloolised kogemused. Seagal on julgelt väljendanud oma toetust Putinile ning tema otsusele Krimm annekteerida," seisis The Guardiani artiklis.

Väljaanne kirjutas, et kui Augustibluusi korraldajad teatasid Segali esinemist, hakkas Eesti meedias levima pahameeletorm.

"Eesti rokklaulja Tõnis Mägi kutsus inimesi üritust boikoteerima. Eesti välisminister Urmas Paet ütles, et Steven Seagal on viimastel kuudel soovinud aktiivselt poliitikas osaleda ja ta on teinud seda moel, mis ei ole õigusriiklust austava maailma jaoks aktsepteeritav," kirjutas The Guardian.

Loe The Guardiani artiklit täismahus SIIT!