Eesti uudised

Riigikogulane: neid on päris palju, kellest võib teatud tingimustel saada homoseksuaal (89)

LISA KOMMENTAAR

omasoo iharus:9. mai 2014, 17:38
tra, kui monogaamne abielu läheb "igavaks", ja kui M proovib vahelduseks "kõrvalolevat" N-ga ., kas siis on kõik OK. Minge per.e kõik siin kommentijad, tü.a imejad ja pe.sekeerjad, silmakirjakirjatsejad keelevenitajad. M ..teile pe.se...
to naabrivalve 23.29.27. aprill 2014, 21:22
see une.mati oli biseksuaalne. Selles pole midagi ebatavalist! EU -s on sellised une-matid väga nõutud, EW on maha jäänud nendes küsimustes.
Biseksuaalsete unematide invasioon on tulemas lähimate aastate jooksul ka EW-i, siis ei ole sinu komment uudistekünnist ületav
Nekrofiil:27. aprill 2014, 16:24
see teie teema on tõesti "ülespuhutud"! Mis tähtsust sel on kes kellega on? Kas M M-ga või N N-ga.
..sur.u pers..t saab enne sooja nu..i!
26. aprill 2014, 17:53
kamees25. aprill 2014, 20:07
Lugedes selle LV päeviku läbi ehk sain aru või ei?Kuid kui ellu lähtuda normaalse inimese pilguga siis mingit kesksoo kunstlikku,(olenemata ajastus propageeritavast moest,)paljunevat teket ei saa toimuma.Kui siis ehk mingil määral vägivaldsel teel nagu siin näitena toodud nn ainult meestesaare või siis ainult naistesaare tekitamisega.Kui ennast võttagi siis on kogu aja alateadlikult huvitanud naised ja nende jälgimine,vaatamine.Jääb arusaamatuks kuidas see mõni 0,1%inimestest saavad ja tohivad kõikki normaalseid inimesi sildistada kesksooks?Mis jamps siin riigis toimub?Kuidas sellised jampsijad on võimule saanud?Kas enam siis ei ole normaalseid inimesi kes peaksid siiski riiki juhtima?
to JoppEduardo:24. aprill 2014, 20:47
ega "lillad mehikesed" oluliselt ei erine "rohelistest mehikestest".
Johhen Dollen:24. aprill 2014, 20:26
Mine võta kinni,kumb terror hullem on, hetero - või homo?
JoppEduardo24. aprill 2014, 20:18
Ühestki normaalsest inimesest ei saa iialgi pederasti ükskõik kui kaua rahvale pedeterrorit peale surutaks!
Ei lillale terrorile!
Viljar:24. aprill 2014, 19:33
tahan toetust avaldada Edgarile ja Peetrile, sest minu lugu "totaalne muutumine" sai alguse samadest probleemidest, aga natuke oli ka teisiti!
Olin väike tillu kui kasuisa mind ära kasutas.Minu õuekaaslane Miku, kellega liivakastis mängisin, rääkis mulle ükskord kui mänguhoos olime, et ka tema kasuisa teeb seda sama temaga.
Elu läks edasi. Saime vanemaks ja täikasvalikumaks, aga sõprus Mikuga ei tahtnud lõppeda. Mingi aeg hakkasime aduma, et miks mitte omavahel "seda" proovida.
Miku oli algul aktiivsem pool ja siis vastupidi, tema oli pärast passivsem. Leidsime omad kohad lõpuks, kes tahab olla kes.
Siis läksid ootamatult meie teed lahku, ootasin teda nagu Arno vana paju juures, aga ta ei tulnud.
Nägin teda ühe mitte meessoost indiviidiga. Mul tekkisid hirmuvärinad ja hirm tema saatuse
pärast, ikkagi see on nii ohtlik, arvasin.
Mikust eeskuju võttes, otsustasin ka ise neid imelikke ilma "viguriväntadeta" olevusi proovida.
Aga kogu aeg aktsioonis olles "tabasin" kõrvalolevat , seda põnevamat ja arusaadavamat minu jaoks "kehaõõnsust". Siiski partneril polnud selle vastu midagi.
Talle meeldisid "creampie" ja "cumshot" versioonid.
Kord siiski juhtus nii, et saime Mikuga ootamult, üle hulga aja, jälle kokku ja nagu Edgaril ja Peetril, aleviku poe taga.
Olime elevil, ikkagi vahepeal sai "teisi maailmu"proovitud".
Tuli Happy end, panime leivad ühte kappi ja otsustasime, et "võõraid tundmatuid" maailmu enam kunagi torkima ei lähe.
Vot niisugune lugu siis
to okas:24. aprill 2014, 18:26
sina räägid siis kui okas per.e kasvab!
sos24. aprill 2014, 14:52
mis see lauri vahtre asi on kuidas keegi elab, elagu oma naisega ja lasku teisel ka elada.
igar mang kirjutas õiett .et lollid inimesed teevad olematust probleemist suure probleemi ja teisi probleeme nad üleüldse ei näe ,nagu looduse saastumine
okas24. aprill 2014, 12:52
Homoseksuaalsus on kaugele arenenud raskekujuline vaimne väärastumine ,"DEMOKRAATLIKEL"???!!! riigikogu valimistel valitud parlamendi liikmed? kes suure kiidulauluga pooldavad väärastunud haigete inimeste haigeid loomastunud huvisid, need homo riigikogulased klassifitseeruvad eenamuse Eesti rahava silmis samasugusteks haigeteks inimiolenditeks kes ennast nimetavad maru DEMOKRAATIDEKS!!! kes sülitavad näkku Eesti rahvale, põhiseadusele, petitsioonile 38 046 maksumaksia allkirjaga. Elajalikult väärastunud DIKTAATORID mitte riigijuhid.
24. aprill 2014, 12:48
Homoseksuaalsus on kaugele arenenud raskekujuline vaimne väärastumine ,"DEMOKRAATLIKEL"???!!! riigikogu valimistel valitud parlamendi liikmed? kes suure kiidulauluga pooldavad väärastunud haigete inimeste haigeid loomastunud huvisid, need homo riigikogulased klassifitseeruvad eenamuse Eesti rahava silmis samasugusteks haigeteks inimiolenditeks kes ennast nimetavad maru DEMOKRAATIDEKS!!! kes sülitavad näkku Eesti rahvale, põhiseadusele, petitsioonile 38 046 maksumaksia allkirjaga. Elajalikult väärastunud DIKTAATORID mitte riigijuhid.
to aga.24. aprill 2014, 08:43
ja vastupidi, üksikule saarele 1000 meest aastaks. Teadagi, mis seal juhtuma hakkab, kolme korda pole vaja arvata. Kui need kaks saart nüüd näiteks asuvad üksteisest mitte kaugel, siis üksikud vitaalsemad isendid mõlemal poolel jõuaksid vastasranda. Siis ühel juhul need ligi tuhat naist võtavad oma, hea kui isane "selle" kõik üle suudab elada. Ja kui mõni sportlaslikum naine on jõudnud ujudes ka vastasranda, siis .... ei taha mõeldagi, mis seal toimuma hakkab!
aga24. aprill 2014, 07:13
mis siis juhtuks, kui jätta üksikule saarele aastaks 1000 naist?
loogiline24. aprill 2014, 02:25
kui ikka mikiorgial ja kohustuslikus korras gayparaadidel käia,siis pole ka ime.
19,0624. aprill 2014, 01:05
nii sama koos elades on majanduslikult kasumlikum või? Et siis ainult seaduslik abielu maksabki või? Kõik muu tasuta, sealhulgas lapsed???
No vot täpslt sellisest manipuleerimisest-laveerimisest rääkisingi enne. Mida kõike välja ei mõelda, et elada kuidagi kellegagi ajatäiteks ja mitte lõplikku vastutust võtta. Loodetakse, et homme tuleb parem, aga homme tuleb just täpselt selline, nagu täna teed. Kui peret ei ehita täna, siis homme pole sul juba valmis ja turvalist kodu ega peret.
See riigilõiv abielu korral ei saa olla nii ületamatult kallis, et seda põhjenduseks tuua ja elu elamist ning vastutust pere ees edasi lükata.
Järelikult tuleb siis hoopis heterotel abielu ära keelata ja homodel lubada. Äkki siis keeravad asjad õigeks ja traditsiooniline abielu-kodu läheb taas moodi?
Laste teoks pole tarvis neid heteromehi nii väga pilpa peal (nagu eelnevas kommis ütlesid) hoida midagi, laste teoks on pea iga hetero alati valmis, kasvatamiseks ei saagi valmis. Probleem selles, et ISA (seda tõelist) tulevastele lastele on raske leida. Raske selle pärast, et heteromehed on meitel, väga suurelt jaolt ühepäevaliblikateks kätte ära läinud ning ei taha siduda end- ei taha peret- ei taha lastekasvatusest osa võtta-...jne, "loodus" teisisõnu. Lihtsam on niisama oleleda ja öelda (näiteks), et majanduslikel kaalutlustel.
Kõige naeruväärsem on see, kui heteromehed homode teema all ootamatult laste ja iibe pärast "muretsevad". No sure surnuks või naera lõhki, ainult et naeru tuju pole, pigem nutma ajab kõik see manipuleerimine lastega ja "murega" inimkonna" pärast. Muretsevad ainult ise enda ajutiste lõbude pärast, siis teevad siin tsirkust.
Poliitiliselt korrektsele hämale mõeldes24. aprill 2014, 00:26
Akadeemik Jüri Allik on kirjutanud mõtlemapaneva artikli "Kes kardab Virginia Woolfi." Soovitan lugeda,see on internetis olemas.Ühesõnaga-kui teadusliku uurimuse tulemused on vastuolus väga paljude inimeste poolt omaksvõetud tõekspidamistega,siis on tegemist rämpsteadusega.Selgub,et vähemalt üldsust erutavaid teemasid käsitlevad teadlased peavad muuhulgas arvestama ka rahva meeleoludega,sest vastasel juhul võivad nad külge saada rahvavaenlase või perverdi tiitli. Siin tekkis veel assotsiatsioon mõistega "punaprofessorid" ,kes mõnegi kah-poliitiku arvates ei tohiks üldse piuksuda.
to naabrivalve:23. aprill 2014, 23:44
unustasid lisamata ööpäevaringne tussuvalve. Ohu korral katke oma kehaga potensiaalset märki,
Olgem valvsad!
to Naabri Valve23. aprill 2014, 23:29
Sa ei jaga üldse matsu. Une-Mati juba ammu teada-tuntud pede. Kui noorem olin, oli igal hommikul ärgates "telk püsti". Küsisin teadjamehelt. See ütles, et see puha Une-Mati töö. Mati olla ise nii aktiivne kui passiivne. Vot, milline mees. Torkab ise ja laseb ka endale torgata.
jätame meelde23. aprill 2014, 23:23
kooseluseaduse eelnõu algatajate hulgas on reformierakondlased Aare Heinvee, Andrus Ansip, Arto Aas, Imre Sooäär, Jüri Jaanson, Kaja Kallas, Kalle Jents, Kalle Palling, Kristen Michal, Laine Randjärv, Lauri Luik, Mati Raidma, Meelis Mälberg, Rait Maruste, Rein Aidma, Remo Holsmer, Tarmo Leinatamm, Tiina Lokk-Tramberg ja Valdo Randpere ning sotsiaaldemokraadid Barbi Pilvre, Eiki Nestor, Heljo Pikhof, Indrek Saar, Jaak Allik, Jüri Morozov, Karel Rüütli, Maimu Berg, Marianne Mikko, Mart Meri, Neeme Suur, Rainer Vakra, Rannar Vassiljev ja Tatjana Jaanson.
Samuti on kooseluseaduse eelnõule alla kirjutanud opositsioonilise Keskerakonna fraktsiooni liikmed Aivar Riisalu, Enn Eesmaa, Ester Tuiksoo, Kadri Simson, Lauri Laasi, Mailis Reps ja Olga Sõtnik.
Naabri Valve23. aprill 2014, 23:06
Kaasmaalased, olge valvsad! Õhtul enne magama minekut lukustage kodus kõik kapiuksed. Veelgi parem, nihutage kummut ukse ette. Ei tee paha paigaldada signalisatsioon. Pole teada, kes kapist öösel välja tuleb ja ära torkab! Une- Mati olevat ka sugulist orientatsiooni muutnud.
VÄSINUD23. aprill 2014, 23:04
KÕIGEST EBANORMAALSUSTEST JA NENDE PROPAGEERIMISEST,LAS NAHISTAVAD KAPPIDES,AGA JÄTKE SEE PROBLEEM RAHULE MIKS ON KÕIK NII SUUREKS PUHUTUD,SEE ON TÕBI.
Keuni23. aprill 2014, 22:55
Miks midagi ette ei võeta siis? Minuteada aint IRL praegu selle pasa vastu??? Ja teised erakonnad muudkui noogutavad kaasa selle seadusega, mis pederastidel lubab lapsi pededeks kasvatada jne!??
täitsa toredad naljad teil, 23. aprill 2014, 22:09
edgar ja peeter! nalja saab tõesti nabani selle pedendusega,
Peeter:23. aprill 2014, 21:28
To Edgar:
Ka minuga juhtus midagi sarnast, nagu sinuga. Hetero kooselu vormi mõtetuses jõudsin
samade probleemide kaudu. Mäletan, et ka jõime uhes depressiivses eesti kinnise kogukonna poe taga.
Meid oli mitu, probleemid samad kõigil. Otsustasime maskid maha võtta ja juhtus ime.
Läks spontaanseks grupikaks, krt paljud osalejad avaldasid imestust, kus nad varem olid, saadi aru, et ollakse uuel teelävel, kursil.
Oleme seda kohta seal poe taga ka hiljem vilistlaste kombel meeles pidanud ja ikka teinud sama kogu aeg. Ükskord juhtus vallavanem meile peale. Ta tuli "vett välja laskma" sinna. Kummastaval kombel ta liitus meiega.Ka tema avastas uue maailma.
Nüüd on selles naljakas alevis mitmeid homopaare, kes suvel käest kinni käies, teiste kadestavaid pilke eirates, sulnist suveõhtut naudivad.
Assamalla23. aprill 2014, 21:18
Enamuse homodest moodustavad mitte selleks sündinud, vaid selleks arenenud inimesed. Suure tõuke selleks muutuseks annab meie seadusandlus ja soome-vene eeskujul arenenud moraal. Kui mehed omavahel ja naised omavahel on koos poolintiimses olukorras (näiteks saunas), et teha sellest numbrit, pigem hoopis segavariandi korral. Parim eestisisene negatiivne näide on aga mitmel korral lääne meedias kajastatud pärnu rand oma suurte plakatitega tähistatud lesbide tsooniga.
Lapsevanem23. aprill 2014, 21:14
Oli ka hiljutine homoööurka poolt organiseerimisel nn, "Helkurikampaania" alaealistele kooliPOISTELE külje alla ronimiseks.
Lapsevanemate sekkumisel see jultunud, pedofiiliahaisuline laste kallale ronimine läbi ei läinud.
Hämmastav oli aga see, et selle näruse ja haisva skeemi autorid kadusid nagu vits vette.....ei mingit vastutusele võtmist, isegi ei avalikustatud nimesid.......ju siis homoööurka tegelastel vägev ja kaitsev seljatagune poliitladvikus.
Päris õudne mõelda, et see urgas lausa avalikult püüdis koolilapsi oma ööklubisse vedada ja räigustega "tutvustada".
Kui see skeem läbi kukkus, siis ronisid Teeviidale endid "tutvustama". Eneseekponeerimine ja uute värbamine on selles homoseltkonnas peamine eesmärk
Edgar:23. aprill 2014, 20:51
ka mina tulin kapist välja ja pean tõdema, et uus elu on palju põnevam. Vana elu oli igav, tülgastav väsinud töölt tulnud, misjonäride asend naisega. kumm läks katki, tulid uued jõnglased ja nii kogu aeg. Lapsi on mul juba tosinajagu, kõik on nälgas, toad on külmad, makse maksta ei jõua, pension võeti ära, naine "saeb" iga päev kõiksuguste pseudo probleemidega, hakkasin jooma teiste omasuguste kaaskodanikega, kel samad probleemid. Ja sii ükskord see juhtus, jõime ja jõime ja pidurid kadusid ära, saime aru , et on võimalik ka "varuvariandid".
Nüüd elan õnnelikult oma meespartneriga, meil on väga hea voodielu, seksime 3 x päevas, joomise jätsin maha, leidsin töö, jõuan maja soojas hoida, maksan makse, rsk.aga pension on vist jäädavalt läinud, seda enam tagasi ei too. Aga see polegi nii tähtis, tunnen elust rõõmu, stressi pole.
Ja mis kõige tähtsam, tervis on ka korras, vererõhk läks normi!
just nimelt23. aprill 2014, 20:15
arvangi sellepärast ,et oleks hea ,kui niisugusi tingimusi oleks võimalikult vähem
caff23. aprill 2014, 19:33
kuigi.. kapihomo ei pea ta seepärast veel olema, aga lolli juttu ei keela kellelgi ka keegi ajada. Täisverd tõsi on see küll, et hetero homoks ei hakka mingite kultuuriliste mõjutuste pärast, ikka mingisugune füsioloogiline eelsoodumus peab enne olemas olema.
caff23. aprill 2014, 19:31
"mk / 15:54, 23. apr 2014
No see mees on täiesti raudselt kapihomo. Ükski täisverd hetero ei suuda mingil tingimusel lihtsalt hakata homoks ja vastupidi, selleks peab ikkagi olema mingi kaasasündinud eelsoodumus. Need, kes tunnevad enda peal vastupidist, ongi tõenäoliselt inimesed, kes ei ole oma seksuaalsuses eriti kindlad. Vahepeale jäävad biseksuaalid."
Nõus.
Pedeste23. aprill 2014, 19:11
See tuli ka lõpuks kapist välja. Ei tea, kas on passiivne või aktiivne?
veel 18,16-le23. aprill 2014, 19:06
noored tõesti ei abiellu ja just MAJANDUSLIKEL põhjustel, mina teisi põhjusi ei tea.
18,16-le23. aprill 2014, 18:59
kaua neist vanadest enam asja on, ja kui noored on kõik need samused, kust te siis lastetegijaid võtate, nii et hoidke ikka heterod pilpa peal, eestlased võiksid mõnd aega veel eksisteerida.
zzz23. aprill 2014, 18:56
Mis te arvate, miks tehakse reklaami? ikka selleks, et teatud toode saaks tuntuks, sellega harjutakse, et see on, tahetakse proovida, osta. Täpselt sama meetod toimub ka homoseksuaalsusega. Kui ikka ühiskonnas kehtestatakse seadus, et normaalne on kui inimesed rajavadki oma elu just seksuaalsusele ja seda just ühest soost inimeste omavahelisele naudingu saamisele, siis muutub see mõne aja pärast harjunud asjaks ning järgijaid tuleb. tavaline normaalne sõprus teisendatakse seksuaalsuhteks, nagu ilma ei oleks võimalik sõbrad olla. Paraku, selle saavutamiseks ohverdatakse elementaarne profülaktika inimeste psüühilise ja füüsilise tervisega seoses, sest enamasti inimene liiga vara nendele võimalikele probleemidele ei mõtle.
Muuseas: ega pärasoole vähk ole kindlasti meeldiv asi nii küõmne aasta pärast - lisaks pidamatusele on ka valud ja võimalikud siirded teistes organites. Samuti ei ole meeldiv asi suguorganite põletikud.
Naistel on neid ohtusid muidugi vähem, seal on rohkem nahavähi ja herpese probleemid.
Jerevan, 1975: 23. aprill 2014, 18:42
väike poiss tuleb ONU juurde: djadja djadja, dai komfetu!
ONU: paidjom padval!
Poiss lahkub peale keldris käiku rõõmsalt kommiga.
Poiss mõne minuti pärast tagasi: djadja djadja, dai komfetu!
ONU: paidjom padval!
Poiss lahkub peale keldris käiku rõõmsalt kommiga.
Poiss mõne minuti pärast jälle tagasi: djadja djadja: dai komfetu!
ONU: Slušai daragoi! Ja tože malenki bõl i komfetu ljubil, no takoi PIDERAZZZ..zz ja ne bõl!
klux23. aprill 2014, 18:40
Peedupoisid vahetavad partnereid nagu sokke. Seltsis on ikka segasem ja erinevus rikastab. Ma saan aru, et peedusuguste jaoks võiks kehtida küll mingisugused sätted või klausel, mis lubavad asjaajamisi lihtsamaks muuta ja ametnike, notarite, täiturite kaudu raha riigikassasse juurde kantida. Kuid tülgastav on see, et kõike tehakse nö. normaalse inimese suhtes pealesurutult, vägisi, nui neljaks ühiskondlikku heakskiitu pälvida üritades! Miks? Läbi ajaloo on hääbuvate ühiseksistentside üheks märgiks sugukõlvatuste laialdane levik. Ja riik loomulikult kiirustab kaitsma nõrgemat - lõbusat peedurulli, narkarit, ebanormaalsust. Teavitamata enestele, et juba ammu on meie riigi nõrgimaks lüliks meie emad-isad pensionärid, näljased lapsed ja kodunt minema reisivad kuldsed käed.
Veel teemasse. Miks mulle tundub, et peedud on samasugune klann inimestest, keda ei mõisteta kuid kes iga hinna eest püüavad end kehtestada nagu mujal "võõrriikides" viibivad venešovinistlikud tüübid, kes vajavad pidevat järelhoolt ja kaitset. Nii arvab vähemasti Putin. Ja tundub, et tal ongi õigus?!
Ja järjekordselt näeme kuidas valitsus, selle asemel, et toimetada pakilist laadi probleemide kallal, mässab peeduseadustega, laseb laias kaares ülalt alla ja tunneb uhkust! Kas muud asjad on tõesti nii korras???
lillile 15,0623. aprill 2014, 18:16
Heterod ei kipu praegugi oma õigusi kasutama. Näe abielu heterotele lubatud, aga viilivad slikerdavad valetavad ning manipuleerivad, et mitte vastutust võtta. Mida need "vähemuses" olevad heterod, siis nõudma peaksid, ahh??? Tirake vastutustunnet kuluks vast ära küll, aga egas seda paraadil nõuda saa.
Muidu lapsendamise osas olen minagi vastu sellele, et kahele mehele laps antakse. Meestel teadagi kipub vahel katus sõitma (mida nad ise looduseks nimetavad) ja kipub ka ühe ainsama "isaga" pahasti minema, kui naine pole piisavalt valvas. Ühesõnaga, ei ole lastel turvaline ainult meeste seltsis, sest ei või iial teada, millal neil "loodus" peale tuleb.
üks tegelane23. aprill 2014, 17:54
Sünnipäraseid homosid pole üldse nii palju kui arvatakse.
Kindlasti pole neid rohkem kui 1%, pigem on neid isegi vaid kusagil 0,2-0,5%
Küll on aga märksa rohkem neid, kes on biseksuaalised või on siis teataval eluperioodil omanud homoseksuaaliseid kontakse.
Väga paljudel 17-25 aastastel noormeestel on biseksuaalne periood, kus magatakse mõned korrad ka meestega. Hiljem on nad täiesti tavalised, normaalsed, heterod.
samamoodi juhtub ka mitmete vanemate meestega.
Terve elu on oldud 100% heterod, on pere, mitu last jne ja siis korraga kusagil 45+ vanuses bang! otsustakse seks omasoolisega ära proovida.
Võibolla on see seotud muutustega hormoonides, kest teab
Nii et minu seisukoht on küll selline, et 100% homosid on väga vähe, aga ligi 30% meestest seksivad vähemalt korra elus teiste meestega.
kass23. aprill 2014, 17:46
huvitav mis tingimustel
kas riigikogu on meditsiiniasutus
vana23. aprill 2014, 17:45
Tihti on lugeda homode hala, kuidas neid küll kiusatakse abielluda mittelubamisega ja kuidas maa täituks õnnelike lasterikaste homopaaridega, kui ainult templiga paberi saaks. Tegelikult pidi praktika näitama, et riikides, kus pedepaarid on seaduslikud, abiellub tegelikult nendest "kiusatud" homodest ainult 1 (üks) protsent. Ülejäänud jätkavad seda partnerivahetusmängu ja igasuguseid kohustusi ja lepinguid kardetakse kui vanakurat välku. Võib-olla saaksime selle partnerlusseadusega ka eesti pedede tegeliku olemuse selgeks...
lible23. aprill 2014, 17:41
Krdi v-rdjad,Praegu paljud üksikud peavad kasse ja koeri ja armastavad neid-kas lubame neil ka paarituda .See on ebamõistusepärane ja võigas tegevus,millest paljalt rääkimine paneb öökima.
ohjah23. aprill 2014, 17:30
"Mispeale tõuseb püsti üks suurte silmadega poisike ja ütleb. "Aga minul ei ole ema.""
Päris odav ikka. Sihuke saast sobib Õhtulehte küll hästi, kuid ei sobi ühe haritud inimese (teadupärast on ta ametikoha eelduseks doktorikraad! :)) jutuks.
Lasnamäel:23. aprill 2014, 17:15
isa aknal: lapsed tuppa, sööma! Liivakastist -Jah emme, tuleme..
ema aknal: tulge tuppa! Jah issi, tulleme..
Vana tõde...23. aprill 2014, 16:57
... isamaalastega koos olles tuleb seljatagust valvata!
jobu23. aprill 2014, 16:54
Üks tont kõnnib mööda Eestit, homotont. Mis saab neist vanaduses, kui enam pidamist pole, kas kõik peavad nende ravikulud kinni taguma? No meditsiiniline aspekt on üldse lahti seletamata. Rääkimata inimväärikust alandavast pärasooleseksist. No ei ole uhkuseasi, mida kõik peaks austama.
koit/ vs videvik:23. aprill 2014, 16:54
..kas sellise võimsa tööstusriigi, nagu Saksa LV - i minister, kes homo abielus ja kellele Merkel õnne soovis pulmade puhul, on eesti mõistes valel teel?
EW-s oleks nagu mingi XV saj. nendes küsimustes. Käib üks pidev sõim ja ärategemine seksuaalse orientatsiooni suunas.
Ansipit kindlasti ei kujutaks siin või kedagi teist ministrit niisuguses kooselu vormis. Siin on suur hulk kapis olevaid "heteroid", kes ootavad tolerantsemaid suhtumisi, et kapiuksed avada.
Kommentaare lugedes, on hea tõdeda , et eesti mööblitööstus ja tema parimad pojad suudavd
kappidele tagada piisava arvukuse "kapisolijatele". Ja kui nad sealt julgelt ükskord välja tulema hakkavad, siis EW valitsuskabinetis on endisi kapisolijaid rohkem kindlasti kui üks.
poliitikast 23. aprill 2014, 16:53
kui riigikogu eesti inimest ei kaitse ja homode sõjakat pealetungi kuidagi ei piira, siis on see mõnes mõttes ka sügavam valik lääne ja ida suuna vahel ja tundub, et normaalsem eestlane valib sel juhul ida suuna, kus vähemalt bioloogilised inimelu mõisted on paigas, seega taasühinemine Venemaaga võetakse selle võrra reaalsemaks võimaluseks, Putinile vaatamata või ehk just tänu Putinile.
Toivo23. aprill 2014, 16:44
Kui riigikogu võtab selle uue seaduse vastu, teen ettepaneku hakata parlamenti sealt alates nimetama- PEDEKOGUKS. Andku need siis mulle andeks, kes sellele seadusele vastu hääletasid.
Tõsi23. aprill 2014, 16:44
Homo propaganda tulemusel tallutakse hetero (~95%elanikonna) tõekspidamised porri. #Norras heterol on üldse raske sest lapsele ei tohi öelda isa või ema pead ütlema - vanem1 või vanem2. Laste mänguasjad peavad olema ilma sugutunnusteta, jne. #USA-s üks kondiitritoodete firma sai kopsaka trahvi ja omanikud pidi poe kinni panema kuna keeldusid homopaarile pulmatordi tegemisest. #Lääne Austraalia koolides kutsutakse homo õpetajaid oma partneritega osalema kooli üritustel ja koolides on homo seksuaalsust propageerivad plakatid #Havai riiklike koolide õppeprogrammis 11a.-tele õpetatakse seksuaal õpetuses et pärak on suguelund ja homoseksuaalne vahekord on normaalne. #Inglismaal jällegi pidi üks vanapaar oma B&B äri sulgema, kuna nad keeldusid homopaarikesele tuba välja andmast.#Šotimaal otsustas Edinburghi kohus karistada David Shuttletoni nimelist meest 40 000 naelsterlingi suuruse trahviga, sest nimetatud härrasmees avaldas sotsiaalmeedia portaalis Twitter kommentaari, milles nimetas homoabielu propageerijat "ohuks lastele".- Näiteid on üle Euroopa, USA -st rääkimata, - vaadake millega see vähemus on hakkama saanud.
eetikaveebist23. aprill 2014, 16:43
"Tundub, et tänapäeva maailmas ei oma sugu enam eriti tähtsust kui kaks inimest üksteist armastavad."
Ma ei vaidle ju sellele tundele sugugi vastu, kuigi enne peaks veel täpsustama armastuse mõistet, aga see ei ole teemaks praegu. Teemaks on mõistete ja neile vastavate suhete korrektne paigutus meie teadvuses, mis peaks ka vastama loodusseadustele kui meie suhtes ülemale. Kui me need suhted lihtsalt ja kaootiliselt segi lööme, saame tulemuseks nõrgamõistusliku uue põlvkonna. Laps, kes peab meest nimetama emaks või naist isaks või lihtsalt uskuma, et kaks meest või kaks naist ongi tema vanemad, see laps ei ole võimeline hiljem ühiskonnas hakkama saama, tema arenev mõistus on surutud valesse vormi. See kõik on liiga suur oht inimkonnale, et kellegi seksimängude pärast sellisele riskile minna.
Aga kes tahab ikka homoarmastusele rõhuda, siis tuletagem meelde antiikaega, kus homoarmastus tõepoolest eksisteeris, aga kas seal homoabieludest räägiti?!
Tulge mõistusele!
to eetikaveebist:23. aprill 2014, 16:20
väga mõistlik jutt ja elu püsiväärtusi hindav! Samas, tõde ei ole must - valge kunagi, vaid alati "keskel".
Kui heterode abielulahutuste arv on statistika järgi sama, mis abielude arv või isegi ületab neid,
kas see ei ole siis sinu arust kodu kaotus, millest tundub, sa siira murega räägid.
Kus see tõde on?
Kas tänapäeva maailmas on mõtet üldse "taga ajada" rõhutatult hetero "vormi".
Kindlasti oli mees-naise suhe tugevam ja kestvam minevikus, ka kodutunne oli paaridel suurem siis.
Aga tol ajal ei käinud "arvutid ehal" ja peenisepumbad ei näidanud ennast nii jõuliselt igapäevaelus ( neid polnudki vast mingi aeg) kui praegu oled netis ja kolmandik uudise sõnumist
on kaetud infoga, millest on keeruline mööda minna, ilma, et korraks peaks pilgu peale viskama.
Läbi aegade pole erinevad ühiskondlikud konglomeraadid suutnud "yin ja yang" teemat harmooniliselt ühendada. Kuna seksuaalsust kui sellist pole võimalik alla suruda, siis mida rohkem teda "raamistada", seda grotesksemaid vorme ta võtab.
Tundub, et tänapäeva maailmas ei oma sugu enam eriti tähtsust kui kaks inimest üksteist armastavad. Mine võta siis kinni, kummal poolel kodutunne suurem on...
Tubli23. aprill 2014, 16:18
Võitlus õige asja nimel. Igaljuhul on see lahing raskem kui sõiavä mundris teisi riike okupeerida, mida kippuvad juhtima värastunud perverse mõtlemisega poliitikud. Jõudu ja respekt sellistele sõjameestele, kes tõe eest võitlevad. Tõe eest surra on väärikas, isegi, kui teised seda vihkavad.
esitage enne küsimusi23. aprill 2014, 16:08
psühhiaatritele,psühholoogidele,perenõustajatele-miks meil on nii palju hälvikuid?Nemad ju peaksid oskama vastata:kas need omasoo ihalejad on alkohoolikute,-karmi kasvatusega,-või just lodevate vanematega peredest pärit.Inimene pole ju loom,kes elab vaid oma sexi himudest(kusjuures isegi loomariigis ei karga ühesoolised üksteist,kui,siis vaid hirmsa kiima tungi ajel ja vastaspoole puudumisel).Miks pole selliste hälvikute tausta põhjalikult uuritud,selle eest saab keegi ju kopsakat palka...Mis toimub siin meie riigis?!Käib üks soodoma gomorra.Mis eeskuju annavad sellised ähmastunud pilguga isade-,emade paarid lastele.Ja teie seal mäe peal,keda me oleme valinud ennast kaitsma(võttes vastu ausaid ja õiglasi otsuseid),jälgime ja jätame meelde iga te hääletuse ja sõnavõtu.
jah23. aprill 2014, 16:08
Tiba tobedavõitu artikli kohta ootamatult üsnagi asjalikke säutsukesi kohati. Esile näib siiski tungivat üldinimlik seisukoht,et olematusest sepistatakse probleem ning juba edasine tekitatud problemaatika nii käsitlus,seisukohtade jagunemine asjalikest,konstruktiivsetest ning teisalt üdini jaburatest toob esile tekitatud probleemikese nii populaarsuse,seda esmalt säutsude ja egoistlike tundeskaalade äärmuslikegi hüplemiste,samas ka inimeste üldistele käitumisnormidele tõukeid sugereerivate jaburdustega.Üsnagi huvitav omaette oi-oi pobiseda.
lolliks tegid ennast23. aprill 2014, 15:57
omasooiharus on geneetiline ja mittehomost ei saa homo teha ka siis,kui palju ühest soost inimesi üksikul saarel on.sellistes tingimustes homostujad on biseksuaalid.
ja homofoobseimad mehed on,teadagi,kapihomod.
ise olen naissoost hetero ja mingi vägi ei tõmba mind naiste poole.
aga ma ei näe samasoolistes paarides mingit ohtu.miks nad peaksid kapis elama ainult sellepärast,et hetero end ebamugavalt ei tunneks?see on ju rumalus!
mk23. aprill 2014, 15:54
No see mees on täiesti raudselt kapihomo. Ükski täisverd hetero ei suuda mingil tingimusel lihtsalt hakata homoks ja vastupidi, selleks peab ikkagi olema mingi kaasasündinud eelsoodumus. Need, kes tunnevad enda peal vastupidist, ongi tõenäoliselt inimesed, kes ei ole oma seksuaalsuses eriti kindlad. Vahepeale jäävad biseksuaalid.
eetikaveebist23. aprill 2014, 15:50
Tolerantsusest rääkimine on muutunud nii sagedaseks ja pealetükkivaks, et sageli võetakse see omaks kui piiramatu sallivus igasuguste muudatuste ja erinevuste suhtes, sisusse eriti süvenemata. Eriti torkab silma sallivuse ilmutamine varem taunitud nähtuste suhtes ja need, kes sellega küll nõus pole, ei julge ka oma seisukohti avaldada, kartes süüdistust mittepiisavas tolerantsuses, sest traditsioonide lõhkujad ei ilmuta tõepoolest erilist sallivust nende suhtes. Massikommunikatsioonivahendite toel ja Lääne mõjul on hakatud ilmutama ülimat sallivust kuni ülistuseni välja homoküsimustes, abieluväliste ja abielu vältivate suhete vastu, elu hävitamise mitmekesiste mooduste vastu, igat sorti kurjategijate vastu, kes on igapäevaseks saatjaks teleekraanidel. Loogilise jätkuna levivad teooriad tõe ja väärtuste suhtelisuse, järelikult ka kõikelubatavuse kohta tegudes. Kui sellist lammutavat mõtteviisi kannavad ja õigustavad ka õpetajad ("tõe vastand ei ole vale, vaid hoopis teine tõde"), siis paljuneb see noorte kaudu eriti kiiresti. Aga sellel on ränk hind – me kaotame kodu, mille nimel tasub elada, ennast arendada ja luua paremat maailma.
Jaah23. aprill 2014, 15:41
Kas nn. meesabielupaar lapsendab eelistatavalt poisse ainult? Tüdrukutest kasvavad ju naised, kesi ei lähe mitte. Aga poiss imiteerib ikka oma vanemaid kõiges.
kes on peast segi23. aprill 2014, 15:23
sellised vaidlused a la kas lapsel saab olla kaks isa või kaks ema tekitavad paratamatult küsimuse, et kes meist on peast segi, kas heteroinimesed, pidades lapse sünni eelduseks mehe ja naise olemasolu, või homoinimesed, kelle arvates lapsi lihtsalt võetakse kas lastekodust, asendusema kõhust või mõnest teisest mugavast kohast ja elu ongi lill. Imestama paneb homoinimeste täielik pohhuism maailma saatuse pärast ja samas mingi kohutav sisemine tigedus, mis sunnib neid oma mängureegleid 99%-le peale suruma. Võttes looduse seisukohalt, kus homoseksuaalsus on kui mitte viga, siis lihtsalt asendustegevus parema puudumisel, võiks ehk loota, et heterod on selles küsimuses veel täie mõistuse juures, aga kui kauaks, kui nii intensiivne ajukepp on käima pandud, ehk siis klassikut lugedes: Üks loll võttis kätte, peksis kokku tarkade päid, kuni need ka lollideks jäid.
abc23. aprill 2014, 15:18
Soovitaksin Vahtrel pisut anatoomiat ja psühholoogiat õppida. Kui asjad oleks nii nagu tema peas, tuleks ilmselt ka Eesti sõjavägi laiali saata, kuna meestel on vägivald üks-ühele seotud seksuaalsusega. Seetõttu võib ka samasoolise vaenlase tapmist võtta kui homoseksuaalset seksuaalakti. Paljud saavad oma seksuaalse naudingu ka süütamistest ja piinamistest.
vanaema23. aprill 2014, 15:16
ma arvan ja usun,et minu seisukohaga on nõus siiski enamik normaalseid inimesi, st kui on ikka vaja omasoolisega kokkuelada,siis elagu, kui teisiti ei saa,aga sellise suhte PEREKONNAKS vormistamist ja lapse muretsemist- koos kasvatamist, seda ei saa lubada, kuna see on loodusseadustega vastuolus- 2 meest ja 2 naist ei saa omavahel lapsi teha ja miks nad peaks sel juhul TÄIEÕIGUSLIKU PERE juriidiliselt moodustuma?!
See, et maailmas loetakse nn demokraatiat HARITUD INIMESTE näitajaks, kes KÕIKE TAUNIVAT peavad heaks kiitma, muidu oled ajast ja arust inimene,siis sellist nn demokraatiat ei saa ju toetada, kes siis selle lapse eest seisaks, kes ei tea kuidas oma nn vanemaid kutsuda- 2 isa või 2 ema, kes on kes?!
Miks ei julge selle seisukohaga inimesed oma arvamust julgemalt välja öelda- mis siis juhtub?
Tean kindlalt 2 normaalset mees-poliitikut Martin Helme ja Erki Nool, kes on üdini mehed ja ka julged mehed, loodetavasti nad jäävad siiski oma arvamuste juurde ka edaspidi ja nendega liituvad ka teised normaalsete kalduvuste ja eluviiside pooldajad,kes võitlevad sõnade ja seadustega meie, tavaperekonnaelu ja abielu solkimatuse eest!
lilli23. aprill 2014, 15:06
varsti tuleb siis meil, heterotel, kes me oleme juba vähemuses, oma õigusi nõudma hakata, tulla tänavale lippe lehvitama, kuid mis värvi, kurat seda teab.
fgg23. aprill 2014, 14:54
Kui asjast mingit probleemi mitte välja imeda ja täiskasvanute poolt "kahe isa olemasolu" imelikuks pidada,siis ei vaata esimese klassi lapsed imelikult. Viha ja vaenulikkust õpivad lapsed suurte pealt.
iroonik23. aprill 2014, 14:50
Kuna siin kommentaariumis tundub palju arvamusliidreid olevat, siis tahaks teada - mis on need tingimused, mis ühest lapsest homo-hetero-bi-jne vormivad. Ilmselgelt on ju siinsed ajugeeniused teinud pikki statistilisi analüüse mitte-heterode hulgas ja need kurjajuured leidnud. Universaalse tõena peaks need udupeened reeglid siis kehtima ka nende 1500 loomaliigile, kelle osas homoseksuaalsust on dokumenteeritud (mood ei tundu sellisel juhul kuigi vettpidav argument). Nõiajaht alaku!
pära23. aprill 2014, 14:49
mees proovi enne-ja siis mögise-muidu jääd paljusti heast ilma.
eesti naine23. aprill 2014, 14:42
väga õige jutt, ja kõik riigikogulased, kellel mõistus veel peas, peaksid palju valjemini asjast rääkima, mitte vaikselt nurgas pobisema ja laskma lõbumajanduse rahadel salakaval seadus läbi pressida. Kõik saadikud ju vastutavad lõppude lõpuks selle eest, mis seal saalis sünnib. Need, kelle allkirjad on juba homoseaduse poolt antud, on toime pannud otsese kuriteo oma rahva normaalse edasikestmise vastu, selle me jätame igaveseks meelde.
kalew23. aprill 2014, 14:40
kui juba eesliga tohiks abielluda peaks saama ka lapsendada lapsi ja pudulojuseid ja see tuleks seadusesse raiuda
Jass23. aprill 2014, 14:40
Tollel mehel vaba aega priilt käes. Siis kipuvadki jaburad mõtted pähe , tulemuseks segane jutt. Juhtub ikka. Päris segast peksta ikka leheveergudel ei maksa. Ilusat kevadet, ka eritingimustel homostunutele (kui selliseid on).
Hobune23. aprill 2014, 14:37
Järgmisel nädalal riigikokku: eeslikeppimise eelnõu. Toetan täiega.
oeh23. aprill 2014, 14:19
kas rumal olla on valus ka?
ajalugu:23. aprill 2014, 14:17
tglt. ei saa aru, mille või kelle vastu üldse võideldakse, sama vana kui on inimkond on see kogu aeg olnud ju.. Kelle asi see on kui kahel täiskasvanud inimesel on üksteisega igas mõttes hea?
Inimene on sotsiaalne olend ja kui tema orientatsioon muutub ühes või teises suunas, siis peaks süüdistama siin sootsiumit, kus inimene elab. Kui keegi tahab näpuga näidata persooni suunas, siis tuleks see "näpuke" suunata hoopis ühiskonnas suunas, et seal pole kõik asjad korras, et aktiivne ühiskonna liige ( s ) peab mõtlema kogu, kas "olla see või teine".
Variante on seega...
Really? 23. aprill 2014, 14:17
Uskumatult nõme jutt haritud inimeselt!
Varem pidasin sellest inimesest lugu, praegu aga tunnen lihtsalt kaasa. Nii jaburat seisukohta ikka annab pastkast välja imeda.
Ja siis me tahame olla Euroopa riik. Selliste poliitikutega ja seisukohavõttudega?
Jyri Mmyrzik23. aprill 2014, 13:56
Hakkan pooldama parlamenti pürgijate psüühika testimist. Tule taevas appi milline jaburdus!!!
teatud tingimus23. aprill 2014, 13:45
Kui teatud tingimustel võib inimesest saada homoseksuaal, siis peab olema ka vastupidi: teatud tingimustel võib homost saada hetero - mängiks õige selle viimase peale?!
Kolme lapse ema23. aprill 2014, 13:43
Õige jutt! Aitäh! Nagunii on siin maailmas kõik müügiks, usk, lootus ja armastuski :) Võiks vähemalt mingid elu põhitõed ja alustalad puutumata jätta. Moest , sugutungist ja ihadest koosnevad tahtmised võivad ju leida väljundi mingi seaduse näol , kuid õied hakkavad õitsema alles aastate pärast , ja siis on juba ühiskonnale tekitatud pöördumatu kahju. Kui ikka lasteaias tahetakse lastele selgeks teha, et ei ole poiss ja tüdruk , vaid on sooneutraalne , siis hakkab ikka kogu see kupatus allakäigutrepist alla veerema. Tõesti, milleks meil küll sootunnused!!?? Kui kogu see homojura oleks õige, siis oleks meid ju hermafrodiitideks loodud- ise valin , kes olen, tahan olen mees, tahan olen naine. Aga see ei ole ju nii! Ja lõpetage ometi see selgitustöö, et homo-lesbindus on normaalne !!
Ausalt, ära hakkab tüütama!!!!
olen nõus23. aprill 2014, 13:35
Näide "arenenud " maadest. Praktiliselt TERVES ühiskonnas rasvumisprobleemid. Kas nad kõik on sellisena sündinud? Loomulikult mitte, see toimub ühiskonna toel, ehk iga nurga peal pakutakse naeratus näol sulle "ahvatlusi" , ainult tule ja proovi:))))) Kiirampsud; restoranid, putkades batoonid 20-s erinevas variandis. Koolide lastevanemate kogukonnad protestivad selle vastu, et suur ÄRI pressib ka kooli puhvetitesse linonaadid, >Cocad , küpsised jne, jne, jne ,jne, jne.......................................................Täpselt sama kehtib kõiges. On teada, et esimene seksuaalne kogemus võib oluliselt anda suuna edaspidisteks eelistusteks. Mis te arvate, millest on tekkinud kõige veidramad fetisid??? On nendega sündinud või :)))))))) !! Ei ikka õrnas eas on MISKI SELLE KÄIVITANUD.Ja ärge väitke, et inimene on selle eelistusega sündinud, et näiteks saab ...ainult varvaste peale.
Otsige parem, MIKS seda reklaamitakse, üeldakse otsi ALATI kellegi kasu. Niisiis kes ja kuidas teenib selle pealt või hakkab teenima, kui olukord on piisavalt laialdaselt levinud.
murueit23. aprill 2014, 13:24
Asi ei ole ju muus,kui laste adopteerimises JA nende jaoks perekonna mängimises! Just seda nad jauravadki.SEST MUUD TINGIMUSED ON NEIL KOOSELUKS VIIMSENI OLEMAS! See aga ongi just see seik,mille vastu psühholoogiliselt terve keemiaga inimesed võitlevad.Ei ole vaja kasvatada järelkasvu vaimus,et kõik veidrused on lubatud ja järelkorratavad. Ise kiidavad küll,et see ei hakka lastele külge.Riigimehed rääkisid ka ,et Eestisse ei ihka keegi,ärge kartke muulasi-murjaneid.Nüüd aga ei jõua neid piiril enam kinni püüdagi ,nagu koid villase riide poole teel!
Ja-jah23. aprill 2014, 13:18
Avalikkuse jaoks paisatakse esile sellised pseudoteemad,sellise jura varjus kaovad suured summad vasakule või nö omade tasku.
muig23. aprill 2014, 13:17
just-just,,t e a t u d tingimustel! Selles veendusin eile,vaadates seriaali "Kirgede torm".Teatud tingimustel see toimuski!
kilu23. aprill 2014, 13:11
Üldiselt toetan neid mõtteid. Mulle meeldiks kui paratamatu sättumusena homodest osa kohanduks 'normaalseteks' mitte et osa 'normaalsetest' häälestub ümber homodeks. Siis oleks kõik 'normaalsed', kuna normaalne on aktsepteerida erisusi mitte neid juurde tekitada. Ja kui oleks minu teha, siis ma välistaks homode poolt laste lapsendamise (v.a. olukord kus bioloogiline vanem on üheks osapooleks ja on kindel soov, et ka partner oleks lapsega ametlikus suhtes (kuigi ehk saaks seda kuidagi teisiti lahendada). Mulle meeldiks kui ühiskonnas oleks aksepteeritud siiski vaid mehe ja naise kooselu ning kõik erisused oleksid käsitletud erisusena. Nii nagu seletatakse lapsele lahutust võiks seletada ka homode värki (et inimesed on erinevad, et me oleme Jüriga oluliselt paremas suhtes kui ma olin su emaga). Aga et on ema ja on isa ja siis on teised
Keegi, kuskil23. aprill 2014, 12:49
näeb meeletult VAEVA, et neid "tingimusi" siin Maarjamaa vabakonnas luua ning et see HÄLVE näiks igati IN ja normaalne! Kas Toompeal tõesti, rahva ENAMIKU jaoks, millegi kasulikumaga enam tegeleda pole? Riik on hästi hoitud ja korras, lastel kõhud täis, väljaränne(pagemine) peatunud???
Laura, Laura23. aprill 2014, 12:34
kas Vargamäel 101 omasuguse seas istudes tuleb ka seline kihu peale või mis?
kodanik23. aprill 2014, 12:26
Minu arust poleks seda seadust küll vaja. Me peaks eelkõige lähtuma lastest, need täiskasvanud võivad omi materiaalseid varasid jagada ka muude olemasolevate lepingute/seaduste kaudu.
Ja-jah23. aprill 2014, 12:19
Kas riigis on kõik korras,et tegeldakse meditsiinilste probleemide analüüsiga?
Mati23. aprill 2014, 12:19
Misasja. Laurike polegi enam militaarnõunik. Mis nüüd saab ! Aga seeest saavad homod Laurikese käest tuld ja tõrva ja sappi ! Ja varsti pühib meie Laurike nad üldse kuhugi silma alt ära !
Mõistmatu23. aprill 2014, 12:16
Kui härra Vahtre suudab täna olla hetreo ja homme homo, siis ei tasuks ikka üldistusi teha. Enamus inimesi ei suuda oma seksuaalsust sedasi vahetada aga samas on ju olemas ka veel bi'd kel kama keda ja kuidas...
Nagu näha!23. aprill 2014, 12:02
On need tingimused toompeal korralikult täidetud!