Saavad peagi lapsevanemateks? Katrin Siska ja tema kauaegne kallim, ärimees Kristjan Varik.Foto: Arno Saar
Inimesed
15. märts 2013, 06:58

ENAM VARJATA EI SAA: Katrin Siska käib ringi lapsekõhuga! (22)

Eile jõudis avalikkuse ette uudis, et lisaks äsja tütre emaks saanud Lenna Kuurmaale tundub lapseootel olevat teinegi eksninja – praegu Lindakivi keskuse direktrissi ametit pidav Katrin Siska.

Ajakiri Naised kirjutab, et kui Siska poole pöörduti lapseootuse küsimusega veel mõni kuu tagasi, oli naine põiklev ja äraolev ning vastas ebalevalt, kuid eitavalt. Lisaks palus naine sel teemal end enam mitte tülitada.

Nüüd polevat aga rõõmuudis kahtlemiseks põhjust, sest väidetavalt on Siska kuuendat kuud rase ning kasvav kõhuke annab uuest ilmakodanikust selgelt märku.

Siska lähikonnas viibivad inimesed ütlevad, et naine jääb peagi lapsepuhkusele ja beebi näeb ilmavalgust mais või juunis.

Ekslauljatari rasedust kinnitavad ka mõned kolleegid Lindakivi kultuurikeskusest. Neil kõigil on direktori esiklapse sündimise üle siiralt hea meel.

Kuuldused kinnitavad, et lapse isa on Siska kauaaegne kallim, ärimees Kristjan Varik, kellega Siska tutvus juba aastaid tagasi.

Katrin Siska pole ainus Eesti tuntud inimene, kes oma peatset lapsesaamist varjanud ja seda eitanud hetkeni, kui igaüks juba näeb, et nii see tõepoolest on.

Kes veel on lapseootust varjanud?

Lea Liitmaa

Lauljatar Lea Liitmaagi on korduvalt oma eraelu puudutavad küsimused õhku rippuma jätnud. 2008. aasta mais näinud üks Elu24 lugeja Lead Viimsi naistenõuandlat külastamas.

"Ta tuli ämmaemanda vastuvõtule, väike kõhuke laia kampsuni alt paistmas." Lea jäi asja kommenteerimisel kidakeelseks. "On nagu on. Las siis kõik arvavad nii, nagu arvavad. Kuidagi ei oska kommenteerida. Kui ma mingil olulisel põhjusel soovin midagi oma eraelust rääkida, siis kindlasti seda ka teen. Praegu pole see aeg."

Koos küsimusega, kas Lea saab teist korda emaks, paisati õhku teinegi tähtis küsimus – kes on lapse isa?

Toona seostati Lead oma bändi trummari Silver Ulvikuga, kellega väidetavalt kooski elati, kuid naise sõnul oli nende vahel vaid sõprus.

Oktoobris sündis aga paari perre tütar, kes sai nimeks Jasmiin Dali. 2010. aasta veebruaris vihjati Naistelehele, et Lea on taas rase, kuid Lea jättis taas kord asja kinnitamata.

"Ma ei saa sellest rääkida. Ega soovi nii isiklikul teemal pikalt peatuda." 23. juulil sündis Lea ja Silveri teine ühine laps Geiti Gerbera.

Liina Raud

Möödunud aasta suvel hakkas meediasse lekkima vihjeid, et noor näitleja Liina Vahter ja temast 19 aastat vanem saatejuht Mihkel Raud on paar.

Küll nähti neid koos siin ja seal, reisile minemas ning väidetavalt jäänud paarike suudeldes vahele ka Liina ekspeikale, trummar Andrus Avarannale.

Paar oma suhet ei kommenteerinud, kuni koos jäädi fotokaamera ette Positivuse festivalil Lätis.

Novembris kirjutas Kroonika, et paarike külastas käsikäes Viimsis asuvat Fertilitase erakliinikut ja oodata on perelisa.

"Ma ei soovi sellel teemal ühtegi kommentaari jagada," ütles mees ajakirja pärimise peale.

Eelmisel nädalal märkasid teravsilmsed televaatajad saates "Kolmeraudne" Mihkel Raua sõrmes abielusõrmust (meenutuseks – mees lahutas mõni aeg tagasi oma viimasest abikaasast Pärle Sepping-Rauast – K. T.), ning kiire taustauuring näitas, et Liina on Facebookis oma perekonnanime muutnud Rauaks.

Endiselt mõne jaoks uskumatuna tunduv liit ja lapseootus said sajaprotsendilise kinnituse möödunud nädala reedel, kui üks lugeja perekond Rauda Viru Keskuses poodlemas nägi ja Liina kasvava kõhukese pildid Delfisse saatis.

Luisa Värk

2008. aasta oktoobris hakati sahistama, et superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud lauljatar Luisa Värk ja tema kallim Taavi Rõivas ootavad last. Jutud läksid liikvele, kui Luisa kandis lohvakaid riideid, et väidetavat ootust varjata.

"Mul on siiralt kahju, et see küsimus sind piinab! Las sahistajatele jääda samuti omad rõõmud, nii nagu anonüümsetele kommenteerijatele," ütles Luisa toona Buduaarile.

Novembris oli aga juba selge, et nii see tõesti on, kuna kasvav kõhuke ei jätnud võimalust muudmoodi arvata.

Novembri lõpus rääkis Luisa lõpuks Õhtulehele, et varjas oma rasedust teadlikult. Ta ütles, et tahtis oma last kaitsta sopa ja pori eest, mida meedia ja kommentaatorid pilduda võivad.

Mailis Reps

Aastal 2005 haridusministri ametis olnud Mailis Reps, kelle paisunud kõhtu kolleegid kahtlustavalt piidlesid, ei kiirustanud samuti oma toona teise lapse ootust kommenteerima.

"Inimestel jäid silmad ühe koha peale, aga ega küsima ju ei lähe. Seda on ju näha," arutles üks anonüümsust palunud riigikogulane. "Tegeleme pere planeerimisega, aga ei diskuteeri sel teemal. Me mõtleme sellele," vastas Reps Arteri küsimusele, kas pojale on peagi väikest õde või venda oodata.

Ka kaks aastat varem, oma esimest last oodates, oli Reps olnud kidakeelne.

"Ma ei oska praegu seda sündmust ei ümber lükata ega kinnitada. Hästi palju on põhjusi, miks hetkel kindlasti ei kommenteeri. Võib-olla kahe kuu pärast. Ütleme nii – tegevpoliitikas tekitaks see väga palju küsimusi," põhjendas ta.

2010. aastal räägiti, et Reps ootab taas last, aga ka toona ei soostunud ta asja kommenteerima. Hiljem selgus, et viiendal kuul rasedus katkes.

Jana Hallas

2009. aasta veebruaris arutleti, kas emaks on saamas stilist Jana Hallas. Naisteleht kirjutas, et Jana olla viimasel ajal seltskonnaüritustest eemale hoidnud ning kandnud stilistitööd tehes kahtlaselt lohvakaid rõivaid.

Väidetavalt oli Hallase rasedus selleks ajaks jõudnud juba seitsmendasse kuusse.

Jana ise lugu ei kummutanud ega kinnitanud, lisades vaid, et tegemist on väga delikaatse teemaga, millest ta rääkida ei tahaks. 18. mail saigi Jana poja emaks.