PETETU: Gina Lollobrigida väidab, et endine kihlatu üritas tema arvelt rikastuda.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
6. veebruar 2013, 06:58

Gina Lollobrigida süüdistab endist kihlatut alatus pettuses (2)

Eelmise sajandi üks ihaldatumaid naisi, Itaalia filmitäht Gina Lollobrigida väidab, et tema kihlatu abiellus temaga salaja – õigemini, abiellus teise naisega, kes olevat teeselnud, et on Gina. Pettuse eesmärgiks olevat pärast näitlejatari surma tema varandus omastada.

1960ndate seksisümbol Gina Lollobrigida (85) kiskleb oma endise kihlatu, temast 34 aastat noorema Hispaania ärimehe Javier Rigau y Rafolsiga, kes olevat temaga salaja abiellunud – mees olla tassinud perekonnaseisuametisse teise naise, kes esinenud ametnike ees Lollobrigidana. "See nurjatu inimene abiellus minuga mu enda teadmata ja loata, et pärast mu surma mu varandus endale ahnitseda!" hurjutas näitlejatar Itaalia meedias. Ta kuulutas, et kavatseb alatu pettuse paljastada ja hoolitseda, et süüdlased teenitud karistuse saaksid.

"Jumal teab, millele ma alla kirjutasin!"

Pettus olevat saanud võimalikuks seetõttu, et omal ajal olevat kõrvuni armunud Lollobrigida noore kihlatu enda seaduslikuks esindajaks volitanud: "Ta kasutas mind ära, kuna ma ei oska hispaania keelt. Jumal teab, millele ma üldse alla kirjutasin!" Võltsabielu olevat Lollobrigida sõnul sõlmitud kolm aastat tagasi. Näitlejatar avastanud selle juhuslikult internetist. "Leidsin ühe dokumendi, kus väidetakse, et 2010. aastal abiellus ta minuga Barcelonas kaheksa tunnistaja juuresolekul. See on täiesti uskumatu! Ja altari ees seisis teine naine, mingisugune Teresa," jutustas Lollobrigida. Briti leht The Telegraph vahendab Rafolsi kunagist advokaati Javier Saavedrat, kes kinnitab, et Lollobrigida räägitu on paraku tõsi: "Rafols maksis ühele Lollobrigida nägu naisele, et võltsabielu sõlmida."

Rafols kaitseb end ja väidab, et Lollobrigida oli abieluga nõus, nagu ka sellega, et üks nende ühine tuttav teda tseremoonial asendab. "Ma ei saa vaikida, kui mu nime mustatakse ja mutta tiritakse!" raevutses ärimees. "On fakt, et oleme abielus, kuigi praegu see talle miskipärast ei meeldi." Ta olevat allkirjastanud ka abielueelse lepingu, millega loobus Lollobrigida varandusele pretendeerimast.

Näitlejatar aga kinnitab meediale, et ta pole oma väidetava võltsabikaasaga sängigi heitnud, kuigi nad olid paarkümmend aastat tuttavad.

Kunagine seksisümbol ja noor ärimees kohtusid 1984. aastal ühel peol ja otsustasid pärast 22aastast tutvust lõpuks ka abielluda. Pulmadki kuulutati juba välja, kuid 2006. aastal laulatus ühtäkki tühistati – tookord väitis Lollobrigida masendunult, et ootamatu lahkumineku algatas Rafols. Meest olevat häirinud, et kõmumeedia teda pidevalt kullakaevajaks tembeldas. Lollobrigida süüdistas raevukalt ajakirjandust, kes olevat tema armuloo nurjanud ning keeldus edaspidi intervjuudes oma eraelust rääkimast. Kui abielu oleks teoks saanud, olnuks see Lollobrigidale alles teine. Tema esimene abikaasa oli Jugoslaavia päritolu arst Milko Skofic, kellest Lollobrigida lahutas 1971. aastal. Oma ainsa lapse Milko Skofic juuniori sünnitas filmitäht 1948. aastal.